Arbitrul zalauan Paul Unimatan, acuzat ca l-a lovit pe presedintele Ceahlaului

Magazin Salajean 31 august 2011 0

Arbitrul zalauan Paul Unimatan, acuzat ca l-a lovit pe presedintele Ceahlaului

Delegat la partida dintre Ceahlaul Piatra Neamt si Rapid Bucuresti, disputata duminica si incheiata cu scorul de 2 – 1 in favoarea formatiei feroviare, arbitrul zalauan Paul Unimatan, care a condus meciul la centru, a fost implicat la pauza intr-un scandal.

La finalul primei reprize, la scorul de 2 – 0 pentru Rapid, presedintele executiv al Ceahlaului, Vincentiu Iorgulescu, si presedintele Consiliului de Administratie, Viorel Mastacaneanu, au traversat terenul de joc si au intrat pe culoarul ce duce spre vestiare, unde presedintele executiv al gazdelor a avut un schimb de replici cu centralul Unimatan. L-am asteptat pe arbitru pe culoar in pauza jocului, in spatiul dintre vestiare. Nu m-am dus peste el, ca sa nu-i dau motive sa-mi reproseze una sau alta. L-am asteptat, iar cand l-am vazut, i-am spus doar atat: < Nu ti-e rusine bai, baiatule? > Stateam pe loc, iar el a venit efectiv in mine cu capul si m-a lovit in fata. Mi-a spus ca va scrie in raport. I-am transmis: < Scrie in raport ca ai distrus un meci, ca ai viciat rezultatul >.

Niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva. Stiind ca sunt mai recalcitrant, se astepta probabil sa ripostez si eventual sa nu mai dea drumul la joc. Multumesc lui Dumnezeu ca am avut taria de a ma abtine, a dezvaluit pentru libertatea.ro Vicentiu Iorgulescu. Conform acestuia, martori la acest incident au fost presedintele CA al Ceahlaului, Viorel Mastacaneanu, si seful Jandarmeriei din Piatra Neamt. L-a intrebat de ce isi bate joc de echipa si de meci, iar arbitrul a vrut sa-l loveasca cu capul in figura. Daca nu ma insel chiar l-a atins putin. Erau mai multi oameni acolo care pot confirma. Oricum, in prima repriza si-a batut joc de noi si nu e prima data cand a facut asta. Am mai avut de tras din cauza lui in 2009-2010, la acel meci pierdut acasa cu Otelul Galati. Cert este ca vom face plangere oficiala la comisiile abilitate de la FRF pentru ca nu vrem sa-l mai vedem pe acest arbitru la meciurile noastre, a precizat Mastacaneanu pentru monitorulneamt.ro.

Avand in vedere ca cei doi oficiali nemteni nu erau trecuti in raportul de joc, Iorgulescu si Mastacaneanu nu aveau voie sa fie prezenti la pauza in zona respectiva, astfel ca exista acum posibilitatea ca cei doi sa fie sanctionati.

Pana la ora inchiderii editiei, arbitrul Paul Unimatan nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzatiile care-i sunt aduse.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »