Arbitrul anului, la Viitorul Zalau

Magazin Salajean 16 decembrie 2010 0

Arbitrul anului, la Viitorul Zalau

Devenit deja o traditie ce are loc in pragul sarbatorilor de iarna, evenimentul organizat de Clubul Sportiv Viitorul Zalau, Vine Mosul la Viitorul a avut loc si in acest an, la Casa de Cultura a Sindicatelor. Managerul Daniel Sabau le-a facut si in acest an o surpriza copiilor si juniorilor din cadrul clubului, invitand nume cunoscute din lumea fotbalului si arbitrajului romanesc.

Invitatul special al serii a fost baimareanul Cristi Balaj, cel care a fost desemnat arbitrul anului in Romania. Au mai fost prezenti: Mihai Onicas, fostul mijlocas al Stelei, actualmente la FCM Targu Mures, simleuanul din Liga I, Liviu Antal, care este campion de toamna cu Otelul Galati si capitanul echipei FC Bihor, Catalin Chis, originar din Zalau.

Au tinut sa fie prezente la evenimentul organizat de CS Viitorul si o parte din oficialitati: prefectul Salajului, Alexandru Vegh, subprefectul Onorica Abrudanu, Gelu Cordea, seful Politiei Municipiului Zalau, inspectorul general Ioan Abrudan si Claudiu Barsan, directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Salaj.

Atat oficialitatile prezente, cat si invitatii speciali au tinut un scurt discurs, dupa care a avut loc un program de colinde, apoi Cristi Balaj si cei trei fotbalisti invitati le-au inmanat copiilor si juniorilor cadourile pregatite. Asa cum era de asteptat, atat arbitrul numarul unu al Romaniei, cat si cei trei fotbalisti prezenti au fost asaltati la final de jucatorii Viitorului, pentru poze si autografe.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »