Arbitri internaţionali la meciul dintre HC Zalău şi HCM Baia Mare

Chiar dacă între cele două formaţii este o diferenţă clară de valoare, având în vedere că HCM Baia Mare dispune de nouă jucătoare străine dar şi de o parte dintre cele mai bune handbaliste din România, pentru HC Zalău, duelul de duminică cu formaţia campioană poate fi numit meciul finalului de retur. Partida dintre echipa zălăuană şi cea din Baia Mare este programată duminică, începând cu ora 15:30, în Sala Sporturilor din Zalău, iar oaspeţii au solicitat deja peste 100 de bilete pentru supertirii băimăreni care vor susţine echipa la acest joc.
Meciul va fi oficiat de o brigată internaţională alcătuită din Diana Stoica şi Anamaria Florescu, cuplu care a oficiat şi la meciurile din cadrul Campionatului European desfăşurat în luna decembrie a anului trecut, în Ungaria şi Croaţia.
Conducerea clubului zălăuan pune la dispoziţie bilete cu loc, preţul unui tichet fiind de 5 lei. Biletele pot fi achiziţionate de la casieria Sălii Sporturilor sâmbătă, între orele 15 – 17 şi duminică, începând cu ora 13.
Înaintea disputei de la Zalău, HCM Baia Mare ocupă prima poziţie, cu 63 de puncte acumulate, în timp ce HC Zalău se situează pe locul şase, cu 37 de puncte.

Leave a Comment