Arbitri din Muntenegru si Israel, la finala dintre HC Zalau si Lada Togljatti

Magazin Salajean 24 aprilie 2012 0

Arbitri din Muntenegru si Israel, la finala dintre HC Zalau si Lada TogljattiDupa 16 ani, echipa de handbal a Zalaului va juca o noua finala de cupa europeana, finala Cupei EHF, competitie considerata a doua ca valoare in Europa, dupa Liga Campionilor. HC Zalau va intalni in ultimul act al competitiei formatia pregatita de Evgheni Trefilov, Lada Togljatti. Partida tur este programata in data de 5 mai, de la ora 17 (18 – ora Romaniei) si va fi oficiata de un cuplu de arbitri din Muntenegru, format din Ivan Pavicevic si Milos Raznatovic. Observator pentru arbitri a fost delegata slovaca Janka Stasova.

Returul dintre echipa managerului Tadici si formatia lui Trefilov este programat in 12 mai, la Oradea, in Sala Sporturilor Antonio Alexe, incepand cu ora 17. Partida retur va fi oficiata de un cuplu israelian, format din Shlomo Cohen si Yoram Peretz. Avand in vedere ca la finalul meciului de la Oradea se va decerna si trofeul echipei castigatoare, au fost delegati doi observatori. Observator de arbitri a fost delegat plonezul Jerzy Eliasz, iar observator din partea Federatiei Europene de Handbal a fost delegat Laszlo Sinka, membru in Biroul Executiv al EHF si secretarul general al Federatiei Ungare de Handbal.

Pana la meciul tur cu Lada Togljatti, HC Zalau va sustine doua jocuri in Liga Nationala, primul fiind programat maine, de la ora 14:30, in deplasare, cu Corona Brasov, partida la care formatia zalauana va fi sustinuta si de un grup format din zece suporteri zalauani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »