Arbitri corigenti

Magazin Salajean 18 septembrie 2007 0

Arbitri corigenti

Antrenorul Sorin Radulescu parea extrem de indignat dupa meciul de duminica de modul in care a arbitrat brigada aradeana. Dupa cum am jucat trebuia sa castigam, insa nu ne-au lasat arbitrii. Asa arbitraj am avut si la Rapid, a rabufnit tehnicianul echipei zalauane. Atat Radulescu, cat si Dumitru Musi au protestat in multe randuri la deciziile celor doi arbitri, alegandu-se si cu cate un cartonas galben pe parcursul meciului. Fanata si Moldoveanu nu au scapat din colimatorul celor doi antrenori nici la finalul partidei, primind din partea acestora nota 4, respetiv nota 5. Cu siguranta nu vor mai arbitra cateva etape, insa acest luru nu ne incalzeste cu nimic pe noi, a mai spus Radulescu.

Trei saptamani pauza

HC Zalau va sustine urmatorul meci in Liga Nationala in data de 6 octombrie, cand va intalni in deplasare Rulmentul Urban Brasov. La acest final de saptamana va fi pauza in Liga Nationala, fiindca Oltchim Ramnicu Valcea va participa la Supercupa Mondiala, iar peste doua saptamani va fi programata etapa a VI-a, insa HC Zalau va sta. Antrenorul Radulescu a spus ca in partida cu brasovencele ar putea sa menajeze cateva dintre titulare, pentru a putea evolua in partida de pe teren propriu cu HCM Baia Mare. Va fi foarte greu sa obtinem un rezultat favorabil la Brasov, insa trebuie sa castigam urmatoarele doua etape cu Baia Mare si cu Sfantu Gheorghe.

In partida de duminica si-a facut aparitia in Sala Sporturilor si galeria zalauana Brigada Ultra, care a incurajat echipa pe final de meci. Din pacate, revenirea galeriei nu a adus si victoria echipei zalauane, insa speram ca la urmatorul meci de pe teren propriu sa revina galeria, dar si fetele sa obtina victoria.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »