“Apres Ski Party”, pe pârtiile de la Şuior

Marius Morar 23 ianuarie 2013 0
“Apres Ski Party”, pe pârtiile de la Şuior

Iubitorii sporturilor de iarnă au posibilitatea la finalul acestei săptămâni să petreacă un weekend de neuitat pe pârtiile de schi de la Şuior. Complexul Şuior organizează în perioada 25 – 27 ianuarie un eveniment special, “Apres Ski Party”, la care sunt invitaţi DJ Boddo, Special Guest şi Rezident Bamboo Cluj.

Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoşa, cu o lungime de 3.600 de metri, pârtiile de schi ale Complexului Şuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie. Zonele de dificultate ridicată sunt alternate în mod fericit cu porţiuni mai line, ceea ce le dă un farmec aparte şi senzaţia permanentă pentru schiori de noutate şi adrenalină.
Pârtiile dispun şi de o instalaţie de producere a zăpezii artificiale pe o lungime de 2.700 de metri, de o instalaţie de nocturnă pe o suprafaţă de 1.500 de metri, un telescaun cu o capacitate de 1.200 de persoane pe oră, dotat cu sistem pe bază de TAG-uri şi de două ratracuri de mare putere pentru nivelarea pârtiilor. Există şi un centru modern de închiriere echipamente de schi sau snowboard dotat cu peste 200 de echipamente.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »