Antrenorul Galaţiului a demisionat la scurt timp după victoria în faţa Zalăului

Se spune că antrenorii stau cu bagajele la uşă, fiindcă viitorul lor depinde de rezultatele pe care le înregistrează echipele pe care aceştia le antrenează. De obicei, tehnicienii, indiferent de ramura sportivă, demisionează sau sunt demişi după o serie de rezultate negative. Există, însă, şi cazuri în care colaborarea dintre aceştia şi conducerea unui clubul se încheie după o victorie. E cazul Arcadei Galaţi, formaţie ce a câştigat duminică cu scorul de 3 – 1 partida de pe teren propriu cu Volei Municipal Zalău.
La scurt timp după succesul în faţa Zalăului, antrenorul principal al gălăţenilor, Nikolay Jeliazkov, a postat un mesaj pe o reţea de socializare, prin care a anunţat că se desparte de clubul gălăţean.
“Din cauza neînţelegerilor şi punctelor de vedere complet diferite pentru volei, demisionez din poziţia de antrenor al echipei Arcada Galaţi. În perioada în care am lucrat aici, echipa a câştigat singurele trofee din istoria sa – Cupa României şi Supercupa României. De asemenea, echipa se află în prezent pe podium în campionatul României. Personal, nu pot să fac mai bine decât atât. Forza, Arcada!”, a fost mesajul tehnicianului bulgar.

Alte articole

2 Thoughts to “Antrenorul Galaţiului a demisionat la scurt timp după victoria în faţa Zalăului”

  1. Anonim

    Constantine tu nu urmezi?

  2. vulpea

    Cum a castigat Cupa Romaniei ? cu ACS VOLEI MUNICIPAL ZALAU in pozitia CAPRA .

Leave a Comment