Antrenorul Ariesului, demis inaintea meciului cu FC Silvania

Magazin Salajean 14 aprilie 2010 0

Antrenorul Ariesului, demis inaintea meciului cu FC Silvania

Dacian Nastai este de parere ca pentru FC Silvania este un lucru negativ demiterea lui Marin Tudorache de la Ariesul Turda, chiar inaintea meciului direct

Adversara de sambata a simleuanilor, Ariesul Turda, a ramas fara antrenor dupa esecul de sambata, scor 3 – 1 pe terenul celor de la Fortuna Covaci. Conducerea clubului turdean a decis sa renunte la antrenorul principal Marin Tudorache. Tehnicianul echipei FC Silvania, Dacian Nastai, a declarat ca decizia conducerii clubului Ariesul nu este benefica pentru formatia pe care o pregateste.

Din pacate, acest lucru nu ne ajuta cu nimic. Din contra, jucatorii se vor mobiliza si mai tare. Pentru noi, atat meciul de la Turda, cat si cel de acasa, cu Deva, sunt foarte importante. Vor cantari mult la stabilirea clasamentului final. Locul lui Tudorache a fost luat, ieri dimineata de Dorel Muresan, fost antrenor al echipei din Liga a IV-a clujeana, AS Feleacul. Il cunosc de zece ani pe Dorel. E un antrenor care, stie sa-si mobilizeze echipa, a spus despre acesta, Dacian Nastai.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »