Antrenament bun pentru duelul cu Dinamo

Magazin Salajean 22 februarie 2010 0

Antrenament bun pentru duelul cu DinamoCS Remat Zalau – VCM LPS Piatra Neamt 3 – 0 (20, 22, 19)

Remat Zalau: Ciortea, Lamb, Josifov, Pereu, Mads, Afloarei, Feher – libero. Au mai evoluat: Maries si Borota. Antrenori: Michael Warm (principal), Aurel Vlaicu (secund).

VCM LPS Piatra Neamt: Mihalcea, Dascalu, Tebies, Tofan, Iosif, Gheorghita, Gavril – libero. Au mai evoluat: Matei, Moisa, Stefura si Viteleanu.

Remat Zalau a mai facut sambata un pas important in campionat, chiar daca adversara de pe teren propriu a fost una pe care, foarte probabil, nu o va intalni si in play-off. VCM LPS Piatra Neamt a incercat sa produca surpriza in Sala Sporturilor din Zalau, insa nu a reusit sa castige niciun set in fata gruparii zalauane, chiar daca pana spre finalurile de set s-a tinut in spatele Rematului.

Dupa 3 – 1 pentru Remat la inceputul primului set, nemtenii au restabilit egalitatea la patru, insa zalauanii au revenit si au intrat cu 8 – 5 in primul time-out tehnic. Diferenta a fost si mai mare la al doilea (16 – 12). Avantajul de patru puncte s-a mentinut in continuare, 20 – 16, scor la care antrenorul oaspetilor a cerut al doilea timp de odihna.

Scorul a devenit apoi 23 – 20, dupa care zalauanii au facut doua puncte consecutive care au inchis setul. Urmatorul set a fost mai echilibrat, Piatra Neamt reusind chiar sa se afle in avantaj la primul time-out tehnic (6 – 8). La al doilea insa zalauanii au intors rezultatul, conducand cu 16 – 14. S-a facut apoi 23 – 20, scor la care nemtenii au cerut al doilea time-out. A fost in zadar insa, fiindca scorul a devenit 24 – 21, dupa care atacul lui Mads din linia a doua a adus al 25-lea punct pentru zalauani. Ultimul set a fost dominat mult mai categoric de Remat, inregistrandu-se si cea mai mare diferenta la final de set.

Dupa 4 – 4 la inceputul setului, Ciortea si compania s-au desprins la 8 – 5 in primul timp tehnic. Cinci puncte a fost diferenta de la al doilea, 16 – 11, dupa care s-a facut 22 – 16, tot sase puncte fiind si diferenta de la final (25 – 19). In urma acestui succes, Rematul continua sa ramana pe pozitia a patra in clasament, avand 32 de puncte acumulate. In etapa de sambata, voleibalistii zalauani vor avea de trecut un examen extrem de dificil, urmand sa intalneasca, in deplasare, Dinamo Bucuresti. Gruparea bucuresteana a invins in aceasta etapa cu scorul de 3

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »