Andrei Zagrean va evolua la FC Timisoara

Magazin Salajean 20 ianuarie 2011 0

Andrei Zagrean va evolua la FC Timisoara

Atacantul transferat de FC Silvania in toamna anului trecut a anuntat ca nu mai doreste sa evolueze sub Magura, inainte ca principalul finantator, Dumitru Ardelean, sa-si anunte retragerea. Jucatorul care a mai evoluat la International Curtea de Arges si Unirea Alba Iulia a ajuns la un acord cu FC Timisoara, echipa ce lupta pentru titlul de campioana in Liga I.

Este practic o revenire a jucatorului la o formatie din prima liga, dupa ce a mai evoluat in acelasi esalon atat cu International Curtea de Arges, cat si cu Unirea Alba Iulia.

Este al doilea jucator de la FC Silvania care a plecat in aceasta iarna la o echipa din Liga I, celalalt fiind fostul capitan George Petcut, transferat la FCM Targu Mures.

Zagrean se pregateste deocamdata cu echipa a doua a alb-violetilor, care activeaza in Liga a III-a. Atacantul originar din Alba Iulia are inscris un gol in Liga I, in partida Steaua – Curtea de Arges, incheiata cu scorul de 3 – 2. FC Timisoara va pleca azi in al doilea stagiu de pregatire, in Spania, insa Zagrean se va pregati la Timisoara in aceasta perioada.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »