Andrei Zagrean, noua achizitie de la FC Silvania

Magazin Salajean 24 septembrie 2010 0

Andrei Zagrean, noua achizitie de la FC SilvaniaFostul atacant al Unirii Alba Iulia si International Curtea de Arges a semnat un contract valabil pe un an cu clubul simleuan

Avand in vedere ca fostul atacant al CFR-ului, Cosmin Tilinca, nu si-a rezolvat inca problema cu clubul Pandurii Targu Jiu, cu care se judeca in continuare la Comisia de Disciplina, oficialii clubului simleuan s-au gandit sa intareasca linia ofensiva cu un alt jucator valoros. Gruparea de la poalele Magurii a semnat ieri un contract valabil pe o perioada de un an cu Andrei Zagrean. Originar din Alba Iulia, atacantul a evoluat pentru Unirea timp de cinci ani, in care a jucat pentru alb-negrii atat in prima liga, cat si in Liga a II-a. Vara trecuta s-a transferat la International Curtea de Arges, cu care a bifat zece partide pe prima scena fotbalistica, inscriind primul sau gol din Liga I chiar impotriva Stelei. In aceasta vara a avut unele probleme cu clubul argesean, insa in cele din urma a devenit liber de contract. Am avut o perioada mai delicata, fiindca am avut probleme cu actele la International Curtea de Arges, dar in cele din urma am devenit jucator liber. Ma voi pregati cu seriozitate pentru a reveni la forma initiala. Sper sa joc cat mai curand in formatia de baza la FC Silvania si sa ajut echipa in indeplinirea obiectivului, ne-a declarat, in exlusivitate Andrei Zagrean.

Presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau, este convins ca jucatorul va aduce un plus in atacul echipei pe care o conduce. E un atacant valoros de care aveam nevoie. Sunt convins ca va aduce un plus mare in atacul echipei. Daca la meciul de cupa ar fi fost in teren cred ca altfel ar fi fost soarta meciului, a afirmat oficialul simleuan.

Andrei Zagrean va avea drept de joc pentru FC Silvania inca din partida de sambata, cu Vointa Sibiu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »