Andrei Stoian continuă la campioana României

Magazin Salajean 15 iunie 2011 0

Adus la Remat Zalău ca soluţie de rezervă petru postul de coordonator, titular fiind Raphael Margarido Vinhedo, Andrei Stoian a ajuns o piesă de bază în echipa zălăuană după plecarea brazilianului. Conducerea campioanei a mai transferat un ridicător în pauza de iarnă, pe americanul Cristopher Seiffert, însă tot Stoian a fost cel preferat de conducerea tehnică.

Având în vedere că Seiffert a evoluat puţin în partea a doua a campioanutului, era greu de crezut că Rematul va apela la serviciile acestuia şi pentru sezonul următor. Semnul de întrebare s-a pus însă asupra lui Stoian, cel care nu putea da un răspuns concret decât după ce aflase viitoarea echipă a noii sale soţii, Adriana Holhoş. Acesta a ajuns săptămâna trecută la un acord cu Universitatea Jolidon Cluj, iar câteva zile mai târziu Stoian şi-a prelungit contractul cu Remat Zalău. A semnat cu noi pentru încă un an. Ne-a ajutat mult în partea a doua a campionatului şi sunt sigur că ne va fi de folos şi în sezonul viitor, a afirmat preşedintele campioanei, Liviu Ciupe.

Conducerea clubului zălăuan vrea să mai transfere un jucător pentru postul de coordonator, iar una dintre variante este chiar brazilianul Adriano Lamb, jucător cu care Rematul a câştigat primul titlu de campioană în urmă cu două sezoane. Acesta a evoluat ultima dată în campionatul din Iran, unde a avut un contract greu de închipuit aproape pentru orice club din România.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »