Andrei Margin, locul cinci la Naţionalele de la Arad

Marius Morar 23 aprilie 2013 2
Andrei Margin, locul cinci la Naţionalele de la Arad

Dintre cei trei sportivi de la CSM Zalău, Andrei Margin a avut cea mai bună clasare la Campionatul Naţional de tenis de masă, rezervat juniorilor I, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, la Arad. Sportivul pregătit de Victor Puie s-a clasat pe locul cinci în proba de dublu masculin, unde l-a avut ca partener pe Nicolae Dincă, de la Pristavu Câmpulung Muscel. Cei doi s-au impus în primul meci de pe tabloul principal cu scorul de 3 – 0, în faţa cuplului Dombai Hunor (Târgu Secuiesc) – Balazs Robert (Cluj), dar au pierdut în sferturile de finală cu scorul de 1 – 3.

La simplu, Margin a câştigat primul duel de pe tabloul principal, 4 – 0 în faţa arădeanului Paul Mladin, dar a fost eliminat în optimile de finală de constănţeanul Orazali Sedan. Tot la masculin, Rareş Olăhuţ s-a calificat în tabloul principal, dar a pierdut în primul meci, în faţa lui Alexandru Manole, de la Pristavu Câmpulung Muscel.
CSM Zalău a fost reprezentat la feminin de Ştefana Paşca, care a fost eliminată încă din faza grupelor.
La finalul acestei săptămâni, echipa de seniori de la CSM Zalău va susţine returul din semifinalele Diviziei A, urmâns să întâlnească, pe teren propriu, echipa TCD Cluj. Returul este programat sâmbătă, de la ora 10, în Sala Sporturilor din Zalău, intrarea fiind liberă. În meciul tur, echipa zălăuană s-a impus cu 5 – 4.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. cdfsdfsdsf 23 aprilie 2013 at 21:23 - Reply

    ce sport practica, sah?

    • soso 24 aprilie 2013 at 11:04 - Reply

      nu ma vierme

Lasa un Raspuns »