Andrei Margin, locul cinci la Cupa Romaniei

Magazin Salajean 9 decembrie 2011 0

Andrei Margin, locul  cinci la Cupa RomanieiTenismenul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalau a fost singurul reprezentant al Zalaului la Cupa Romaniei de tenis de masa, rezervata juniorilor I si desfasurata la Targu Secuiesc.

Sportivul pregatit de Victor Puie a avut o evolutie destul de buna, insa cu mai multa atentie ar fi putut intra chiar in posesia unei medalii.

Inaintea Cupei Romaniei, Margin a participat si la Cupa 1 Decembrie competitie desfasurata la Zalau, in organizarea CSM Zalau, DJST Salaj si AJTM Salaj, sportivul zalauan clasandu-se pe prima pozitie la juniori I.

La celelalte categorii s-au impus: Patriciu Iosif (CSM Zalau) – locul I la copii 6 – 8 ani, Ioana Barbor (CSM Zalau) – locul I la copii 6 – 8 ani, Cristian Muresan (CSM Zalau) – locul I la copii 8 – 10 ani, Domokos Reka (CSM Zalau) – copii 8 – 10 ani, Rares Olahut (CSM Zalau) – locul I la juniori III, Stefania Pasca (CSM Zalau) – locul I la junioare III si junioare II, Dan Farcas (CSM Zalau) – locul I la seniori.

Competitia s-a desfasurat la sala de tenis de masa de la Stadionul Municipal din Zalau, participand sportivi din Zalau, de la CSM si CSS, dar si din Cehu Silvaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »