Andrei Balan se desparte de FC Zalau

Magazin Salajean 21 iunie 2012 0

Atacantul nu a dorit sa-si prelungeasca contractul cu echipa zalauana, iar in aceste zile se afla in probe la formatia din Liga I, Concordia Chiajna

Devenit liber de contract odata cu finalul sezonului 2011 – 2012, atacantul Andrei Balan pare sa-si fi gasit deja o alta echipa, una ce evolueaza chiar in Liga I. Fostul jucator al Zalaului se afla in aceste zile in pregatiri cu Concordia Chiajna, echipa la care a ajuns dupa o recomandare facuta chiar de colegul sau de club, fostul international Vasile Jula. M-a sunat de mai multe ori Ilie Stan, pentru a-i oferi cateva detalii legate de Balan. I-am spus ca este un jucator serios, cu reale calitati si ca merita sa-l testeze, ne-a declarat fundasul Vasile Jula.

Andrei Balan a dorit inca din iarna sa se desparta de FC Zalau, intentia sa fiind de a evolua la un nivel superior Ligii a III-a. El a plecat in vacanta, insa, fiind liber de contract este normal sa-si caute echipa. El si-a dorit inca din iarna sa evolueze la un nivel mai inalt, iar acum se pare ca si-a gasit o echipa, a declarat presedintele clubului FC Zalau, Ioan Morar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »