Andrada Vincze, sportiva anului la CSS Zalau

Magazin Salajean 16 decembrie 2008 0

Andrada Vincze, sportiva anului la CSS Zalau

Clubul Sportiv Municipal Zalau a dat publicitatii clasamentul celor mai buni sportivi. La fel ca anul trecut, pe primul loc se situeaza tenismena Andrada Vincze, sportiva ce a acumulat 105 puncte. Daca anul trecut, alaturi de Andrada Vincze s-a mai aflat si handbalista Cristina Santamarean, in acest an, tenismena ocupa singura prima pozitie in clasament. Podiumul este completat tot de un tenismen, Alin Ciupe, cu 95 de puncte si de luptatorul Szalontai Szabolcs si atleta Ioana Dan, fiecare cu cate 70 de puncte. Decernarea premiilor celor mai buni sportivi de la CSS Zalau va avea loc in aceasta dupa-amiaza, de la ora 17, in sala Avram Iancu a Primariei Zalau.

Locul I: Andrada Vincze – tenis de masa, 105 puncte. Eleva la Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai Zalau, legitimata la CSS-CSM Armatura Zalau, componenta a lotului national de junioare.

Rezultatele inregistrate in acest an: medalie de argint in proba de dublu fete, la Campionatul National de seniori; medalie de bronz in proba pe echipe, la Campionatul National de juniori I; medalie de bronz in proba de dublu fete, la Campionatul National individual de juniori I; medalie de argint in proba pe echipe, la Campionatele Balcanice de juniori din Bosnia; medalie de argint la individual, la Campionatele Balcanice de juniori din Bosnia; medalie de bronz la dublu fete, la Campionatele Balcaniada de juniori din Bosnia; medalie de bronz la dublu fete, la Campionatele Balcanice de tineret, din Bulgaria; medalie de bronz in proba pe echipe, la Open-ul Germaniei; medalie de bronz in proba de dublu, la Open-ul Germaniei; medalie de bronz in proba pe echipe, la Open-ul Austriei; medalie de bronz in proba pe echipe, la Open-ul Poloniei. Categoria I de clasificare. Antrenori: Victor Puie si Augustin Muresan.

Locul II: Alin Ciupe – tenis de masa, 95 de puncte. Elev la Colegiul National Silvania Zalau, legitimat la CSS-CSM Armatura Zalau, component al lotului national de juniori.

Rezultatele obtinute in acest an: medalie de bronz in proba de dublu, la Campionatul National de juniori I; medalie de bronz in proba de simplu, la Campionatul National de juniori I; medalie de aur in proba pe echipe, la Campionatele Balcanice de juniori, din Bosnia; medalie de bronz in proba pe echipe, la Campionatele Balcanice de tineret, din Bulgaria. Categoria I de clasificare. Antrenori: Victor Puie si Augustin Muresan.

Locul III: Szalontai Szabolcs – lupte libere (cat. 50 kg), 70 de puncte. Elev la Grupul Scolar Mihai Viteazul Zalau, legitimat la CSS – CSM Armatura Zalau.

Rezultatele obtinute in acest an: medalie de bronz la finala Campionatului National individual de juniori II; locul I in etapa I si etapa a III-a din Liga Nationala de cadeti; locul II in etapa a II-a si etapa a IV-a din Liga Nationala de cadeti; locul I la Memorialul Leontin Bindiu; locul I la Memorialul Balanean Chelement. Categoria a II-a de clasificare. Antrenori: Ioan Pantea si Laurentiu Palfi.

Locul III: Ioana Dan – atletism, 70 de puncte. Eleva la Grupul Scolar Voievod Gelu Zalau.

Rezultatele complete: medalie de bronz la Campionatul National de juniori II, in proba de 5.000 de metri plat; locul I cu echipa la Campionatul National de semimaraton, in proba de stafeta 4×5 kilometri, de la Cluj Napoca; locul II la Grand Prix-ul de juniori II, in proba de 3.000 de metri; locul I la Crosul Viilor de la Lugoj, la juniori II; locul II la Crosul 25 Octombrie de la Carei, la juniori II; locul II la Crosul Dornelor de la Vatra Dornei, la juniori II; locul II, la Memorialul Atletilor Clujeni; locul II la Ziua Mondiala a Atletismului; locul V la Campionatul National de juniori II, in proba de 3.000 de metri; locul VII la Campionatul National Scolar, in proba de 5.000 de metri; locul VIII la Campionatul National de juniori I, in proba de 5.000 de metri. Categoria a II-a de clasificare. Antrenor: Andrei Radu Rus.

Locul IV: Weisz Eniko (eleva la Colegiul National Silvania Zalau), Igna Andreea (eleva la Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai Zalau) si Demeter Boglarka (eleva la Colegiul National Silvania Zalau) – tenis de masa, fiecare cu cate 60 de puncte, legitimate la CSS-CSM Armatura Zalau. Titulare de baza in echipa de Liga Nationala CSS – CSM Armatura Zalau.

Rezultatele obtinute in acest an: medalie de bronz in proba pe echiea, la Campionatul National de junioare I. Categoria a II-a de clasificare. Antrenori: Victor Puie, Augustin Muresan si Gabriela Iosif.

Locul V: Mihai Ciupe – volei, 55 de puncte. Elev la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian Zalau, component al lotului national de juniori II.

Rezultatele obtinute in acest an: medalie de bronz la Campionatul National de juniori III; locul III in turneul semifinal al Campionatului National de juniori II; locul IV cu echipa Romaniei, la Campionatul Balcanic de cadeti. Categoria de clasificare – juniori. Antrenori: Georgeta Dobrota si Marin Silaghi.

Locul VI: Andrei Margin – tenis de masa, 50 de puncte. Elev la Scoala Generala Gheorghe Lazar Zalau.

Rezultatele obtinute in acest an: medalie de argint in proba pe echipe, la Campionatul National de juniori III; medalie de bronz in proba de individual, la Campionatul National de juniori III; medalie de bronz in proba de dublu, la Campionatul National de juniori III; medalie de argint la Cupa Romgaz, de la Medias. Categoria de clasificare – juniori. Antrenori: Victor Puie si Augustin Muresan.

Locul VII: Alina Czeczi – handbal, 45 de puncte. In anul scolar 2007 – 2008 a fost eleva la Liceul cu Program

Sportiv Avram Iancu Zalau, componenta a lotului national de tineret, legitimata la CSS – HC Zalau.

Componenta de baza a echipei de junioare I de la CSS Zalau.

Rezultatele obtinute in acest an: locul IV la turneul semifinal al Campionatului National de juniori I; locul II cu echipa nationala a Romaniei la turneul de junioare din Franta. Categoria I de clasificare. Antrenori: Dan Pavel si Elena Tadici.

Locul VIII: Radu Predescu (elev la Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai Zalau) si Gabriel Kis (elev la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian Zalau) – volei, fiecare cu cate 40 de puncte. Ambii sunt componenti ai lotului national de juniori II. Legitimare CSS – VC Remat Zalau. Titulari in echipa de juniori I si II de la CSS Zalau.

Rezultate obtinute in acest an: locul III la turneul semifinal al Campionatului National de juniori II; locul IV cu echipa Romaniei, la Campionatul Balcanic de cadeti. Categoria de clasificare – juniori. Antrenori: Vasile Ilies si Marin Silaghi.

Locul IX: Muranyi Zsolt – lupte libere, 32 de puncte. Elev la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau. Legitimat la CSS – CSM Armatura Zalau.

Rezultatele obtinute in acest an: locul IV cu echipa la Campionatul National de Superliga seniori; locul V la Campionatul National de juniori I; locul II in Liga Nationala de juniori I, in etapa I, a III-a si a IV-a; locul III in Liga Nationala de juniori I, etapa a II-a; campion judetean, la individual (cat. 54 kg). Categoria de clasificare – a II-a. Antrenori: Ioan Pantea si Laurentiu Palfi.

Locul IX: Florina Turcas – handbal, 32 de puncte. Eleva la Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai Zalau in anul

scolar 2007 – 2008. Legitimare la CSS – HC Zalau. Componenta de baza a echipei de junioare I de la CSS Zalau.

Rezultate obtinute in acest an: locul IV la turneul semifinal al Campionatului National de junioare I. Categoria a II -a de clasificare. Antrenori: Dan Pavel si Elena Tadici.

Locul X: Ionut Cozac – fotbal, 28 de puncte. Elev la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian Zalau. Component de baza al echipei de seniori la Favorit Crasna. Titular al echipei de juniori I a CSS Zalau.

Rezultate obtinute in acest an: campion judetean de juniori. Categoria de clasificare – juniori. Atrenor: Calin Pop.

Locul X: Anamaria Sarb – atletism, 28 de puncte. Eleva la Grupul Scolar Voievod Gelu Zalau.

Rezultatele obtinute in acest an: locul I la Grand Prix-ul de juniori II; locul I la etapa judeteana a Campionatului National de juniori I; locul I la etapa judeteana a Campionatului national de juniori II; locul I la etapa judeteana a Campionatului National de cros, juniori II; locul I la concursul de semimaraton, in proba de stafeta; locul I la Memorialul Atletilor Clujeni; locul I la Ziua mondiala a atletismului; locul II la probe neclasice; locul IV la Concursul de cros Gabi Szabo; locul V la Campionatul de sala, juniori II; locul VI la Campionatul National de juniori I; locul VII la Campionatul National de juniori II; locul IX la Campionatul National al CSS-LPS. Categoria de clasificare – juniori. Antrenor: Nelian Ianchis.

Locul X: Alina Horoi – atletism, 28 de puncte. Eleva la Grupul Scolar Mihai Viteazul Zalau.

Rezultatele obtinute in acest an: locul V la Campionatul National de juniori II – sulita; locul VI la Campionatul national de juniori I-sulita; locul VI la Grand Prix-ul de juniori II; locul III la Concursul interjudetean, probe neclasice – greutate; locul V la Memorialul Atletilor Clujeni – sulita; locul I la Ziua Mondiala a Atletismului. Antrenor: Nicolae Radu Rus.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »