Andrada Vincze – sportiva anului la CSM Zalau

Magazin Salajean 3 decembrie 2009 0

Andrada Vincze - sportiva anului la CSM ZalauDaca anul trecut, sportiva anului la Clubul Sportiv Municipal Zalau a fost declarata atleta Paula Todoran, iar locul secund i-a revenit tenismenei Andrada Vincze, cele doua au facut rocada in acest an, locul intai revenindu-i sportivei din urma. Sportiva pregatita de Victor Puie a acumulat in acest an 123 de puncte, in timp ce Paula Todoran a acumulat 79 de puncte. Podiumul a fost completat de Sorana Salajan, pugilista antrenata de Ioan Popa. Festivitatea de premiere a celor mai buni zece sportivi de la CSM Zalau va avea loc vineri seara, de la ora 17, dupa incheierea primelor meciuri din cadrul Cupei Mesesul la box, in Sala Sporturilor din Zalau.

Clasament general:

Locul I: Andrada Vincze (tenis de masa) – 123 de puncte. Rezultate: locul III la juniori I, la Campionatul National de junioare I, in proba de simplu; locul II la Campionatul National de juniori I, in proba de dublu fete; locul III la Campionatul National de juniori I, in proba de dublu mixt; locul I cu echipa nationala a Romaniei la Campionatele Europene de juniori I; locul V in proba de dublu la Campionatele Europene de juniori I; locul I cu echipa Romaniei la Campionatele Balcanice de juniori I; locul II la Campionatele Balcanice de juniori I, in proba de dublu; locul I la Campionatele Balcanice de seniori, in proba de dublu; locul III cu echipa Romaniei la Campionatele Balcanice de seniori.

Locul II: Paula Todoran (atletism) – 79 de puncte. Rezultate: locul III la Campionatele Nationale de alergare pe pista; locul II la Campionatul National de semimaraton; locul I cu echipa de senioare de la CSM Zalau la Campionatul National de semimaraton; locul II la Campionatul National de maraton; locul I cu echipa de senioare de la CSM Zalau la Campionatul National de maraton; locul I cu echipa de senioare de la CSM Zalau la Campionatul National de cros; locul II la Campionatul National de cros, la individual, locul II cu echipa Romaniei la Campionatele Balcanice de seniori.

Locul III: Sorana Salajan (box) – 12 puncte. Rezultate: locul II la Campionatul National de box, rezervat seniorilor.

Locul IV: Alin Ciupe (tenis de masa) – 8 puncte. Rezultate: locul III in proba de simplu la Campionatele Nationale de juniori I si locul III in proba de dublu mixt la Campionatul National de juniori I.

Locul V: Aurel Tarziu (radioamatorism) – 7,5 puncte. Rezultate: locul I la Campionatul National de creatie, rezervat seniorilor.

Locul VI: Adrian Poputea, Elekes Kinga, Nagy Edith si Mihaela Pausan (toti practica boxul) – fiecare cu 5 puncte. Rezultate: Adrian Poputea – locul III la Campionatul National de Box, rezervat seniorilor; Nagy Edith – locul III la Campionatul National de box, rezervat seniorilor; Elekes Kinga – locul III la Campionatul National de box, rezervat seniorilor; Mihaela Pausan – locul I la Campionatul National de box pentru tineret.

Locul VII: Ovidiu Jurje si Szabo Robert (ambii practica boxul) – fiecare cu cate 4,5 puncte. Rezultate: ambii locul III la Campionatul National de box, rezervat juniorilor I.

Locul VIII: Demeter Boglarka si Andrei Birtalan (ambii practica tenis de masa) – fiecare cu cate 4 puncte. Rezultate: ambii locul III la Campionatul National de tenis de masa, rezervat juniorilor I.

Locul IX: Stevar Ioana (box) – 3,5 puncte. Rezultate: locul II la Campionatele Nationale de box, rezervate tineretului.

Locul X: Sergiu Maxim (lupte libere) – 3 puncte. Rezultate: locul II la Campionatul National de lupte libere, rezervat juniorilor II.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »