Andrada Vincze se pregateste pentru Campionatele Europene din Cehia

Magazin Salajean 29 iunie 2009 0

Andrada Vincze se pregateste pentru Campionatele Europene din Cehia

Ieri a avut loc la Constanta reunirea loturilor nationale de cadete si junioare, in vederea pregatirii Campionatelor Europene din Cehia, din lotul de junioare facand parte si tenismena zalauanca, Andrada Vincze

Dupa ce a fost dubla medaliata in urma cu o saptamana la Campionatele Balcanice din Serbia, tenismena de la CSS – CSM Armatura Zalau, Andrada Vincze, a ramas in calculele antrenorilor de la lot si pentru Campionatele Europene, programate in perioada 10 – 19 iulie, la Praga (Cehia). Sportiva pregatita de Victor Puie a fost convocata la lotul national de junioare, reunirea lotului avand loc ieri, la Constanta. Lotul national de cadete si junioare va efectua un stagiu de pregatire in orasul de la malul marii pana in data de 9 iulie, cand va avea loc plecarea spre Praga. Daca loturile nationale de cadete si junioare s-au reunit la Constanta, lotul national de cadeti s-a reunit la Targu-Secuiesc, in timp ce lotul national de juniori va face pregatirea la Bistrita.

Componenta celor patru loturi nationale: lotul de cadete: Szocs Bernadette (CSM Bistrita), Magyarosi Larisa (CSM Bistrita), Irina Ciobanu (CSS – LPS Slatina), Roxana Istrate (CSM – LPS RER Buzau); lotul de junioare: Cristina Hirici (LPS Farul Constanta), Anamaria Sebe (LPS Farul Constanta), Camelia Postoaca (CS Pristavu Campulung Muscel), Andrada Vincze (CSS – CSM Armatura Zalau); locul de cadeti: Kanabe Szilard (Lic. Teoretic Nagy Mozes Tg. Secuiesc), Alin Spelbus (CSS – LPS Slatina), Daniel Dan (CSM Bistrita), Cristian Barbulescu (CSS Universitatea Craiova); lotul de juniori: Mihai Sargu (CSM Bistrita), Szocs Hunor (CSM Bistrita), Razvan Galatan (CSM Bistrita), Lucian Munteanu (LPS Farul Constanta).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »