Andrada Vincze, pentru a treia oara consecutiv in fruntea clasamentului la CSS Zalau

Magazin Salajean 14 decembrie 2009 0

Andrada Vincze, pentru a treia oara consecutiv in fruntea clasamentului la CSS Zalau

Clubul Sportiv Scolar Zalau a dat publicitatii clasamentul celor mai buni sportivi din acest an, prima pozitie revenindu-i tenismenei Andrada Vincze. Sportiva pre-gatita de Victor Puie a fost desemnata, pentru a treia oara consecutiv, sportiva anului la institutia condusa de Marin Silaghi. In urma cu doi, fotoliul de lider l-a impartit cu handbalista Cristina Lia Santamarean, iar anul trecut nu a mai impartit cu nimeni prima pozitie.

A devenit o traditie pentru Clubul Sportiv Scolar ca in fiecare an, in luna decembrie, sa-si premieze cei mai buni sportivi. Si in acest an unitatea noastra va premia cei mai buni sportivi care au obtinut rezultate deosebite atat in Campionatele Nationale, cit si in competitiile internationale.

Premierea acestora s-a facut in baza unei grile alcatuite dintr-o comisie din care au facut parte responsabilii de catedra. S-a tinut cont de grila federatiilor de specialitate si a Ministerului Tineretului si Sportului. De asemenea, am tinut cont si am acordat un bonus de pana la 20 la suta pentru sportivii ale caror rezultate au avut un impact de popularitate deosebit.

Avem 16 sportivi pe primele zece locuri de la fiecare disciplina sportiva care functioneaza in unitatea noastra, a explicat directorul CSS Zalau, Marin Silaghi, modul in care a alcatuit clasamentul. In urma cu doi ani, cand a impartit locul intai cu Cristina Santamarean, Andrada Vincze acumulase 90 de puncte, iar anul trecut, rezultatele inregistrate i-au adus cu 15 puncte mai mult.

Cele 105 puncte au fost depasite in acest an, Andrada Vincze acumuland 148 de puncte. Podiumul este completat de atletii Ioana Dan si Dan Mirsidan, ambii pe pozitia secunda cu 56 de puncte, iar locul trei i-a revenit tot unui tenismen, Alin Ciupe, cu 48 de puncte. Festivitatea de premiere va avea loc maine, de la ora 18, la Complex Restaurant Severus.

Clasamentul complet:

Locul I – Andrada Vincze (tenis de masa) – 148 de puncte. Dubla legitimare CSS – CSM Zalau. Componenta a lotului national. Antrenori: Victor Puie si Augustin Muresan. Rezultate: locul II in proba de dublu fete, locul III in proba de dublu mix si locul III la individual, toate la Campionatul National de juniori I; locul V la juniori I si locul VII la seniori la Top 12; locul V la individual, locul III la dublu fete si locul III cu echipa la un concurs international in Egipt; locul III in proba pe echipe si locul V la individual la Openul Austriei; locul I la dublu fete si locul V la individual la Openul Serbiei; locul V-VIII cu echipa Romaniei si locul V-VIII la dublu fete la Openul Slovaciei si Poloniei; locul I cu echipa, locul II in proba de dublu fete si locul V-VIII la dublu mixt, toate la Balcaniada de juniori din Serbia; locul I cu echipa, locul V la dublu si locul XVIII la individual la Campionatul European de juniori I din Cehia; locul VII in proba de individual la Campionatul European de seniori de la Sttutgardt; locul I in proba de dublu si locul III cu echipa la Campionatul Balcanic de seniori; Locul I la Campionatul National al CSS-urilor.

Locul II – Ioana Dan (atletism) – 56 de puncte. Component al lotului national. Antrenor: Nicolae Radu Rus. Rezultate: locul II in proba de 2.000 de metri obstacole la Campionatul National de juniori II; locul III in proba de 5.000 de metri plat la Campionatul National de juniori I; locul IV in proba de 3.000 de metri plat la Campionatul National de juniori II; locul V la Campionatul National de cros rezervat juniorilor II; locul VII in proba de 3.000 de metri plat la Campionatul National de juniori I; locul VII in proba de 3.000 de metri plat si locul VIII in proba de 1.500 de metri plat la Campionatul National de sala, rezervat juniorilor II; locul II in proba de 5.000 de metri plat la Grand Prix-ul de seniori – tineret; locul III in proba de 3.000 de metri plat si in proba de 2.000 de metri obstacole la Grand Prix-ul de juniori II; locul I in proba de 3.000 de metri plat la Memorialul atletilor clujeni; locul II in proba de 1.500 de metri plat la Cupa Transilvania.

Locul II – Dan Mirsidan (atletism) – 56 de puncte. Component al lotului national. Antrenor: Nicolae Radu Rus. Rezultate: locul I in proba de 2.000 de metri obstacole la Campionatul National de juniori II; locul V in proba de 2.000 de metri obstacole la Campionatul Balcanic de cadeti; locul VIII in proba de 1.500 de metri plat la Campionatul National de juniori I; locul II in proba de 2.000 de metri obstacole la Grand Prix-ul de juniori II; locul VI in proba de 2.000 de metri plat la Grand Prix-ul de juniori II; locul I in proba de 2.000 de metri obstacole la Cupa Transilvania.

Locul III – Alin Ciupe (tenis de masa) – 48 de puncte. Component al lotului national. Antrenori: Victor Puie si Augustin Muresan. Rezultate: locul III in proba de dublu mixt, locul III la individual si locul V in proba de dublu la Campionatul National de juniori I; locul VIII la Top 12.

Locul IV – Demeter Boglarka (tenis de masa) – 43 de puncte. Antrenori: Victor Puie si Augustin Muresan. Rezultate: locul VIII la Top 12; locul III in proba de dublu la Campionatul National de juniori I.

Locul V – Sergiu Babtan (lupte libere) – 38 de puncte. Antrenor: Ioan Pantea. Rezultate: locul III la Campionatul National individual de cadeti; locul I la faza zonala a Campionatului National Scolar; locul V la Campionatul National al CSS-urilor.

Locul VI – Mihai Ciupe (volei) – 32 de puncte. Component al lotului national. Antrenori: Vasile Ilies si Georgeta Dobrota. Sportiv cu dubla legitimare CSS – CS Remat Zalau. Rezultate: locul VI la Campionatul National de juniori I; locul V la Balcaniada de juniori.

Locul VI – Kis Gabriel (volei) – 32 de puncte. Component al lotului national. Antrenori: Vasile Ilies si Marin Silaghi. Sportiv cu dubla legitimare la CSS – CS Remat Zalau. Rezultate: locul VI la Campionatul National de juniori I, locul V la Balcaniada de juniori.

Locul VII – Szalontai Szabolcs (lupte libere) – 25 de puncte. Antrenor: Ioan Pantea. Rezultate: locul II la Campi-onatul National al CSS-urilor; locul I la prima etapa din Liga Nationala de cadeti; locul II la etapa a doua a Campionatului National de cadeti; locul I la etapa a III-a a Campionatului National de cadeti; locul I la Cupa Unio Satu Mare; locul II la Memorialul Feher Octavian; locul III la etapa zonala a Campionatului National Scolar.

Locul VIII – Alina Horoi (atletism) – 18 puncte. Antrenor: Nicolae Radu Rus. Rezultate: locul VI in proba de sulita la Campionatul National de juniori II; locul IX in proba de greutate la Campionatele Nationale de sala, rezervate juniorilor II; locul III in proba de sulita la Grand Prix-ul de juniori II; locul I la Ziua Mondiala a Atletismului, locul VI la Memorialul Atletilor Clujeni.

Locul VIII – Andreea Igna (tenis de masa) – 18 puncte. Antrenori: Victor Puie si Augustin Muresan. Rezultate: locul XI la Top 12; locul III la Cupa Bistrita; locul V in proba de dublu fete la Campionatul National; locul III la Campionatul National al CSS-urilor.

Locul IX – Mihaela Cheta (handbal) – 12 puncte. Componenta a lotului National. Sportiva cu dubla legitimare la CSS – HC Zalau. Antrenori: Gheorghe Tadici si Dan Pavel. Rezultate: locul III in serie cu echipa de junioare I.

Locul IX – Cristian Zaha (volei) – 12 puncte. Component al lotului national. Dubla legitimare CSS – CS Remat Zalau. Antrenori: Vasile ilies, Dan Predescu, Marin Silaghi. Locul VI la turneul final al Campionatului National de juniori I.

Locul X – Raluca Nicolae (handbal) – 8 puncte. Componenta a lotului national. Antrenor: Elena Tadici. Rezultate: locul IV la turneul final al Campionatului National de junioare III. Jucatoare de baza la junioare II si III.

Locul X – Mihai Criste (volei) – 8 puncte. Component al lotului national. Antrenor: Georgeta Dobrota. Rezultate: Campion National la minivolei. Component al echipei de cadeti a CSS Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »