Andrada Vincze, locul trei la Top 12

Magazin Salajean 2 martie 2010 0

Andrada Vincze, locul trei la Top 12Clubul Sportiv Municipal Zalau a avut trei reprezentanti la Top 12, concurs de tenis de masa rezervat juniorilor I, Andrada Vincze, Andreea Igna si Andrei Margin. Asa cum era de asteptat, cea mai buna pozitie a ocupat-o Andrada Vincze, care s-a clasat pe locul trei la finalul concursului, pierzand in fata sportivei de la CS Pristavu Campulung Muscel, Camelia Postoaca.

Primul set a fost castigat de tenismena zalauana, dupa care Postoaca a restabilit egalitatea. In setul trei, scorul a fost la un moment dat 10 – 10, dupa care Postoaca a castigat setul, impunandu-se in al patrulea. Andreea Igna s-a clasat pe pozitia a zecea, insa antrenorul Victor Puie ne-a precizat ca a avut adversari destul de accesibili, insa lipsa de experienta si-a spus cuvantul.

Tot locul zece a fost ocupat si de Andrei Margin, insa trebuie mentionat ca el este inca junior II. Urmatoarea competitie pentru tenismenii zalauani este programata la finele acestei saptamani, Campionatele Nationale de seniori, la care vor participa: Andrada Vincze, Malin Plotuna, Dan Farcas si Andrei Margin.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »