Andrada Vincze, dubla medaliata cu bronz la Openul Egiptului

Magazin Salajean 15 aprilie 2009 0

Andrada Vincze, dubla medaliata cu bronz la Openul Egiptului

Tenismena de la CSS – CSM Armatura Zalau a urcat pe podium atat in proba de dublu, cat si in proba pe echipe

Openul Egiptului a avut loc la finalul saptamanii trecute, la Cairo, Andrada Vincze fiind singura reprezentanta a Clubului Sportiv Municipal Armatura Zalau. Sportiva pregatita de Victor Puie a castigat doua medalii de bronz, in proba de dublu si in proba pe echipe, iar in proba de simplu s-a clasat pe pozitia a cincea. La dublu, tenismena zalauanca a avut-o ca partenera pe Camelia Postoaca (Pristavu Campulung Muscel), cele doua fiind invinse in semifinale cu scorul de 3 – 1 de cuplul german format din Kaiser Yvonne si Muhlbach Kathrin.

Pana in faza semifinalelor cele doua tenismene au invins cu scorul de 3 – 0 cuplul din Republica Sud-Africana alcatuit din Madlala Khanisyle si Seleka Lethsego si de cuplul egiptean format din El-Sokary Sara si Sabri Nermin. In proba pe echipe, Andrada Vincze a facut parte din echipa a doua a Romaniei, care a trecut in primul meci de pe tabloul principal cu scorul de 3 – 0, de Congo, iar in semifinale a cedat, cu scorul de 3 – 1, in fata Cehiei. In proba de simplu, tenismena de la CSS – CSM Armatura Zalau a trecut de faza grupelor, iar pe tabloul principal a castigat doua meciuri. Dupa ce a trecut cu scorul de 4 – 1 de egipteanca Adel Omina si cu scorul de 4 – 2 de Mashref Dina (tot din Egipt), Andrada Vincze a cedat in sferturile de finala cu scorul de 4 – 0 in fata romancei Cristina Hirici, sportiva care a si castigat la final medalia de aur.

Tot la sfarsitul saptamanii trecute, Andrei Margin a participat la Openul Austriei, insa tenismenul zalauan nu a reusit sa treaca de faza grupelor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »