Andrada Vincze, calificata in sferturile mondialelor

Magazin Salajean 7 decembrie 2010 0

Andrada Vincze, calificata in sferturile mondialelorSportiva legitimata la Clubul Sportiv Municipal Zalau se afla in aceste zile in Slovacia, la Bratislava, unde participa cu echipa nationala de junioare la Campionatul Mondial de tenis de masa.

In proba pe echipe, Romania s-a calificat ieri in sferturile de finala, invingand in primul meci de pe tabloul principal cu scorul de 3 – 2 reprezentativa Serbiei. Sferturile de finala sunt programate azi, de la ora 10, tenismenele pregatite de Elena Sebe si Viorel Filimon urmand sa intalneasca nationala Chinei.

In faza grupelor, Romania a fost repartizata in Grupa B, alaturi de Japonia, Rusia Egipt si Peru, clasandu-se la final pe pozitia secunda. Nationala tarii noastre, alcatuita din Camelia Postoaca, Cristina Hirici, Szocs Bernadette si Andrada Vincze, a invins cu 3 – 2 Rusia, cu 3 – 1 Egipt si cu 3 – 0 Peru, pierzand cu 3 – 0 meciul cu Japonia. Andrada Vincze a evoluat in meciul cu Peru, castigand toate trei partidele cu Valentina Lertora.

La simplu, tenismena de la CSM Zalau face parte din Grupa a XI-a, alaturi de rusoaica Yana Noskova si Katerina Tomanovska, din Cehia, primul meci urmand sa-l sustina in aceasta seara, de la ora 18:30, impotriva tenismenei din Rusia.

La dublu, Vincze va evolua alaturi de Cristina Hirici, cele doua urmand sa sustina primul meci de pe tabloul principal joi, de la ora 13:40, impotriva croatelor Mateja Jeger si Mirna Tomic.

Patru salajeni, pe podium la Cupa 1 Decembrie

Sala Sporturilor din Zalau a gazduit miercurea trecuta Cupa 1 Decembrie la tenis de masa, competitie interjudeteana rezervata categoriilor copiilor cu varste cuprinse intre 6 – 8 ani, 8 – 10 ani si 11 – 13 ani. Au fost prezenti tenismeni din: Carei, Cluj-Napoca, Bistrita, Ludus, Satu Mare, Zalau, Simleu Silvaniei, Cehu Silvaniei si Sarmasag.

Sportivii au fost impartiti in grupe de cate trei si patru sportivi, un meci durand doua seturi, pe tabloul principal calificandu-se primii doi sportivi din fiecare grupa.

La finalul competitiei patru salajeni s-au clasat pe podium, Stefania Pasca (CSM Zalau) si Melisa Matei (Clubul Copiilor Cehu Silvaniei), ambele la categoria 11 – 13 ani fete, Rebeca Tentis (CSS Zalau) si Claudia Campan (Clubul Copiilor Cehu Silvaniei).

Sportivii clasati pe primele trei locuri au primit la finalul competitiei cupe si diplome din partea Directiei Judetene de Sport si Tineret Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »