Andrada Vincze a ratat Campionatul Mondial de senioare

Magazin Salajean 29 aprilie 2010 0

Andrada Vincze a ratat Campionatul Mondial de senioare

Desi se afla inca in ultimul an de juniorat, tenismena zalauanca Andrada Vincze a fost la un pas de a participa cu reprezentativa tarii noastre la Campionatul Mondial de senioare, programat luna viitoare la Moscova. A ratat insa sansa de a fi la mondiale, fiind devansata tocmai de Camelia Postoaca (Pristavu Campulung Muscel), sportiva cu care zalauanca a facut pereche in multe concursuri.

Au fost patru jucatoare cu trei victorii, iar Andrada si Postoaca au fost singurele cu doua victorii in meciurile directe dintre cele patru. Insa, avand in vedere ca partida dintre cele doua a fost castigata de tenismena legitimata la Campulung Muscel, Andrada Vincze a ocupat doar locul doi la finalul selectiei, ratand astfel sansa de a fi prezenta la mondialul din Rusia.

Sportiva pregatita de Victor Puie a mai avut o sansa, in meciul cu Ioana Ghemes, in care, sportiva zalauanca a condus la un moment dat cu scorul de 2 – 0 la seturi, dupa care a pierdut cu scorul de 3 – 2. La selectie au fost prezente sase sportive, care s-au luptat pentru al patrulea loc in echipa nationala. Astfel, Camelia Postoaca se adauga celorlalte trei tenismene care vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial, Daniela Dodean, Elizabeta Samara si Szocs Bernadette. Pacat, fiindca era ceva extraordinar pentru Andrada Vincze sa participe la Campionatul Mondial de senioare. Totusi, eu sunt multumit de evolutia Andradei, a declarat antrenorul Victor Puie.

CSM Zalau, locul sase la Campionatul National

Saptamana trecuta a avut loc la Buzau Campionatul National pe echipe, la care au fost prezente si tenismenele de la CSM Zalau. Evolutia sportivelor zalauane nu a fost insa foarte buna, elevele antrenorului Victor Puie clasandu-se la final doar pe pozitia a sasea. In faza grupelor, CSM Zalau s-a clasat pe pozitia a II-a, fiind invinsa de Slatina I si castigand meciurile cu Slatina II, Ramnicu Valcea, Constanta II si Craiova. Au urmat insa meciurile pentru stabilirea locurilor 1 – 6, unde echipa zalauana, formata din Andrada Vincze, Weisz Eniko, Andreea Igna si Pasca Stefana, nu a mai castigat niciun meci.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »