Andrada Vincze a fost desemnata, in premiera, sportiva anului in Salaj

Magazin Salajean 16 decembrie 2009 0

Andrada Vincze a fost desemnata, in premiera, sportiva anului in Salaj

Dupa doi ani in care karateka de la CS Terra Zalau, Calin Marincas, a ocupat fotoliul de lider in clasamentul celor mai buni zece sportivi din judet, in acest an a venit randul tenismenei Andrada Vinzce sa ocupe in premiera locul intai. Sportiva pregatita de Victor Puie a acumulat 147,6 puncte, fiind urmata de atleta de la CSM Zalau, Paula Todoran, cu 127,2 puncte.

Calin Marincas se afla in acest an abia pe pozitia a treia, cu 95,3 puncte. Acesta a acumulat 347 de puncte, ceea ce inseamna ca s-ar fi aflat la distanta mare chiar si de Andrada Vincze. Avand in vedere insa ca sportul practicat de el este neolimpic, avand si dubla legitimare cu Budokurai Hunedoara, punctele sale au fost impartite la patru, astfel ca a coborat pana pe pozitia a treia. Pe langa punctele acumulate in urma rezultatelor obtinute, toti sportivii au primit, din partea Directiei Judetene pentru Sport, un bonus de 10 la suta daca sportul practicat este neolimpic si un bonus de 20 la suta daca sportul practicat este olimpic.

Clasamentul complet:

Locul I: Andrada Vincze (tenis de masa, CSS – CSM Zalau) – 147,6 puncte. Rezultate: locul III in proba de simplu la Campionatului National de juniori I; locul II in proba de dublu la Campionatul National de juniori I; locul III in proba de dublu mixt la Campionatul National de juniori I; locul I cu echipa Romaniei la Campionatul European de juniori; locul V in proba de dublu la Campionatul European de juniori; locul I cu echipa Romaniei la Campionatul Balcanic de juniori; locul II in proba de dublu la Campionatul Balcanic de juniori; locul I in proba de dublu la Campionatul Balcanic de seniori; locul III cu echipa Romaniei la Campionatul Balcanic de seniori.

Locul II: Paula Todoran (atletism, CSM Zalau) – 127,2 puncte. Rezultate: locul III in proba de 10.000 de metri la Campionatul National; locul II in proba de individual la Campionatul National de semimaraton; locul I cu echipa la Campionatul National de semimaraton; locul II la individual la Campionatul National de maraton; locul I cu echipa la Campionatul National de maraton; locul I cu echipa la Campionatul National de cros; locul II la individual la Campionatul National de cros; locul II cu echipa la Campionatul Balcanic de cros.

Locul III: Calin Marincas (karate traditional, CS Terra Zalau – Budokurai Hunedoara) – 95,3 puncte. Rezultate: locul II in proba de fukugo la Campionatul National; locul III in proba de kumite la Campionatul National; locul I la fukugo la Campionatul National; locul II la kata individual la Campionatul European; locul II in proba de fukugo la Campionatul European; locul II cu echipa in proba de kumite la Campionatul European si locul III cu echipa in proba de kumite la Campionatul European.

Locul IV: Sergiu Druhora (karate kyokushin, CS Vidalis Zalau) – 24,7 puncte. Rezultate: locul I la Campionatul National; locul V la Campionatul European.

Locul V: Razvan Pop (atletism, LPS Avram Iancu Zalau) – 22,8 puncte. Rezultate: locul III in proba de 3.000 de metri plat la Campionatul National; locul II in proba de 3.000 de metri obstacole la Campionatul National; locul I cu echipa Romaniei la Campionatul Balcanic de cros.

Locul VI: Sorana Salajan (box, CSM Zalau) – 12 puncte. Rezultate: locul II la Campionatul National de seniori.

Locul VII: Alin Ciupe (tenis de masa, CSM Zalau) – 9,6 puncte. Rezultate: locul III in proba de simplu la Campionatul National; locul III in proba de dublu mixt la Campionatul National.

Locul VIII: Cristian Boldut (karate kyokushin, CSM Zalau) – 8,25 de puncte. Rezultate: locul I la Campionatul National.

Locul IX: Aurel Tarziu (radioamatorism, CSM Zalau) – 7,5 puncte. locul I la Campionatul National de creatie.

Locul X: Adrian Poputea (box, CSM Zalau) – 6 puncte. Rezultate: locul III la Campionatul National.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »