Andrada Vincze a câştigat a doua medalie la senioare

Magazin Salajean 8 martie 2011 0

Andrada Vincze a câştigat a doua medalie la senioare

Deşi venea după o accidentare la braţul de joc, tenismena de la CSM Zalău, Andrada Vincze, a fost medaliată cu bronz la Campionatul Naţional de tenis de masă, rezervat seniorilor şi desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Buzău.

Medalia a fost câştigată în proba de dublu fete, alături de Irina Ciobanu, de la CS Hidroconstrucţia Slatina. Cele două au dispus în primul meci cu scorul de 3 – 0 de Urszuly Timea şi Bianca Crişan, după care au câştigat cu scorul de 3 – 1 în sferturile de finală în faţa cuplului format din Andreea Dodean şi Maria Gaftea. În semifinală au pierdut la limită, scor 2 – 3 în faţa sportivelor Szocs Bernadette şi Camelia Postoacă.

La simplu, Andrada Vincze s-a clasat pe locul 11, un rezultat foarte bun în opinia antrenorului Victor Puie, având în vedere că sportiva nu era încă refăcută în totalitate.

Pentru tenismena de la CSM Zalău este a doua medalie la senioare, prima fiind tot de bronz şi câştigată în urmă cu trei ani, pe vremea când Vincze evolua la cadete. De menţionat că tenismena zălăuană se află în primul an la senioare.

Antrenorul sportivei, Victor Puie, a ţinut să mulţumească pe această cale conducerii Centrului Acasă şi medicilor care au contribuit la recuperarea sportivei, în special medicului sportiv Delia Stemate.

O evoluţie bună la naţionalele de la Buzău a avut şi Dan Fărcaş, care s-a clasat pe poziţia a XII-a la individual, din 84 de sportivi. La dublu a ajuns până în primii 16, având un partener din Mediaş.

Cel de-al treilea reprezentant al CSM-ului, Andrei Margin, a ieşit din faza grupelor, dar a pierdut în faţa lui Filimon, un sportiv ce evoluează în Franţa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »