Andrada Vincze a adus patru medalii de la Campionatul Balcanic

Magazin Salajean 22 decembrie 2010 0

Andrada Vincze a adus patru medalii de la Campionatul Balcanic

Ultima competitie din acest an pentru Andrada Vincze a fost Campionatul Balcanic de tenis de masa pentru tineret, desfasurat la finalul saptamanii trecute, la Bursa, in Turcia. Sportiva pregatita de Victor Puie a participat la patru probe, fiind medaliata la fiecare dintre ele.

In proba pe echipe, unde sportiva de la CSM Zalau le-a avut ca partenere pe Ioana Ghemes si Anamaria Sebe, nationala tarii noastre a castigat medalia de aur, castigand toate cele patru meciuri sustinute: 3 – 0 cu Albania, Turcia si Bulgaria si 3 – 2 cu Serbia.

Tot medalie de aur a cistigat si in proba de dublu fete, unde a avut-o ca partenera pe Ioana Ghemes. Cele doua au invins in primul meci cu scorul de 3 – 2 cuplul format din Remzi Sibel (Bulgaria) si Radonjic Aleksandra (Serbia). In semifinale a trecut cu scorul de 3 – 1 de cuplul turc format din Ozturk Aylin si Sahin Asli. Semifinala au sustinut-o impotriva cuplului alcatuit din Anamaria Sebe si Sahin Sanem, din Turcia, Vincze si Ghemes castigand cu scorul de 3 – 0.

Andrada Vincze a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului si la dublu mixt, alaturi de Ovidiu Ionescu. Cei doi au invins, pe rand, cu scorul de 3 – 2 cuplul turc format din Oktav Onur si Ozturk Aylin si cu scorul de 3 – 0 bulgarii Krastev Petyo. In semifinala a invins cu scorul de 3 – 1 cuplul roman, format din Lucian Munteanu si Ioana Ghemes, iar in ultimul act a dispus de Kodjabashev Denislav si Remzi Sibel (ambii din Bulgaria), cu scorul de 3 – 1.

Cea de-a patra medalie a fost castigata in proba de simplu, unde tenismena zalauanca a castigat doua meciuri, fiind invinsa in finala cu scorul de 4 – 3 de Ioana Ghemes.

Datorita medaliilor castigate de Andrada Vincze la Campionatul Balcanic din Bulgaria, sectia de tenis de masa de la CSM Zalau a urcat pe primul loc in clasamentul pe sectii, devansand astfel boxul si atletismul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »