Andrada Pop a fost convocata, in premiera, la lotul national

Magazin Salajean 6 ianuarie 2012 0

Andrada Pop a fost convocata, in premiera, la lotul nationalAnul a inceput cu o veste foarte buna pentru junioara Andrada Pop, handbalista cu dubla legitimare la HC Zalau – CSS Zalau.

Handbalista in varsta de 18 ani a fost convocata la inceputul acestei saptamani, in premiera, la lotul national de tineret, condus de Dumitru Musi. Sub comanda selectionerului Musi se afla si Roxana Varga, jucatoare de baza in nationala de tineret a Romaniei.

La lotul national au mai fost convocate Adina Muresan si Roxana Varga, insa acestea au fost nevoite sa ramana acasa din cauza accidentarilor.

HC Zalau si-a reluat pregatirile marti dimineata, efectuand cate doua antrenamente pe zi. Jucatoarele conduse de managerul Gheorghe Tadici vor sustine azi si maine doua meciuri amicale, ambele pe teren propriu, in compania celor de la HCM Baia Mare. Partida de azi este programata la ora 17, iar meciul de maine, la 10, ambele in Sala Avram Iancu din Zalau.

Gruparea de la poalele Mesesului va sustine primul meci din acest an in Liga Nationala in data de 13 ianuarie, de la ora 17, in deplasare, in fata echipei CSM Bucuresti. Meciul va fi transmis pe postul de televiziune DigiSport.

Actionarii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Inserco. Colaboratori: Ady Com, Riposta&Ritorsa Simleu Silvaniei, Vidalis Holding, Centogroup, BrilliantPlaza, Group Metal Trading SRL Zalau, Hanul Drumetilor, Total AS, Salvosan Ciobanca, Akcent, Magazin Salajean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »