Amical Italia -Romania in 2008

Magazin Salajean 25 octombrie 2007 0

Amical Italia -Romania in 2008

Partida amicala dintre campioana mondiala Italia si reprezentativa Romaniei, ce ar fi trebuit sa se dispute in luna februarie a acestui an la Siena, ar putea avea loc in prima parte a anului viitor, la o data ce va fi ulterior comunicata, informeaza surse federale de la Bucuresti.

Meciul Italia-Romania a fost amanat din cauza incidentelor grave petrecute la meciul de Serie A dintre Catania si Palermo, in urma carora un carabinier in varsta de 37 de ani a fost ucis. Atunci Lega Calcio a decis amanarea intregului weekend fotbalistic italian si a meciului amical pe care Squadra Azzurra urma sa-l dispute la Siena cu Romania.

In conditii de forta majora, Romania a programat un amical de urgenta cu Moldova, la Bucuresti, castigat de tricolori cu 2-0.

Romania stationeaza pe locul 12 in ierarhia FIFA

Reprezentativa de fotbal a Romaniei ocupa in continuare locul al 12-lea in clasamentul nationalelor dat publicitatii de FIFA pe luna octombrie.

Tricolorii au acumulat pana in prezent 1086 de puncte, plasandu-se in imediata vecinatate a Angliei si Scotiei. Fosta adversara a Romaniei din grupa de calificare la Euro 2008, Olanda, ocupa locul sapte, cu o scadere de doua pozitii fata de luna precedenta, in timp ce Bulgaria a urcat un loc, ajungand pe 34, cu doar 717 puncte.

Ierarhia continua sa fie dominata de doua reprezentative din America de Sud, Argentina si Brazilia, Italia alunecand in pozitia a treia, cu Franta, Germania si Spania incheind topul sase.

In total au fost clasate 208 echipe, cu Insulele Virgine Americane si Montserrat in ultimele pozitii.

Urmatorul clasament FIFA va fi dat publicitatii pe 23 noiembrie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »