Americanul Jonathan Winder, noul ridicator al Rematului

Magazin Salajean 21 iunie 2012 0

Americanul Jonathan Winder, noul ridicator al RematuluiDupa ce a transferat doi centri romani, pe Mihai Gheorghita de la Unidea Dej si pe Fabian Birau de la Tomis Constanta, conducerea clubului Remat Zalau a ajuns zilele trecute la o intelegere cu americanul Jonathan Winder, care va evolua pe postul de ridicator.

Cu o talie de 2,03 metri, Winder a facut parte in trecut si din nationala Statelor Unite ale Americii, iar ca echipa de club, ultima data a evoluat la Tourcoing, in Franta, dupa ce a mai trecut pe la PAOK Salonic (Grecia) si RWE Volleys Bottrop (Germania).

Jucatorul a fost in vederile clubului zalauan si in urma cu un an, dar intelegerea a cazut din cauza ca voleibalistul american nu putea sa se alature lotului decat in luna octombrie, dupa inceperea campionatului. Cunosc date despre Jonathan Winder si faptul ca este ridicator in nationala SUA. S-a dorit inca de anul trecut aducerea lui, dar, din cauza suprapunerii debutului de competitie la noi cu alte activitati pe care le avea nationala SUA, sosirea lui in Zalau ar fi fost prea intarziata. Credem ca va fi ridicatorul pe care ni l-am dorit, avand calitati care il recomanda si in celelalte secvente ale jocului – blocaj si servicii spune Radu Capilnasiu, primarul Municipiului Zalau.

Campioana Remat a fost aproape de a-l readuce in aceasta vara la echipa pe ridicatorul brazilian Adriano Lamb, insa cele doua parti nu s-au inteles in privinta contractului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »