Am pierdut si pe teren si in tribune

Magazin Salajean 27 octombrie 2011 0

Am pierdut si pe teren si in tribune

In fata a nici 300 de spectatori, Remat Zalau nu a reusit sa castige niciun set in duelul de pe teren propriu, cu rusii de la Zenit Kazan

Rusii de la Zenit Kazan au avut nevoie de o ora si 15 minute pentru a obtine o noua victorie cu 3 – 0, de aceasta data in fata campioanei Romaniei, Remat Zalau. Aceasta, dupa ce in prima etapa echipa rusa invingea cu acelasi scor, pe teren propriu, VfB Friedrichshafen.

Din pacate, lucrurile nu au stat prea bine nici in tribune, Sala Sporturilor Lascar Pana din Baia Mare nefiind ocupata nici macar pe jumatate, desi conducerea clubului zalauan declarase inainte de meci ca sala va fi aproape plina.

Echipa zalauana nu a inceput rau meciul, chiar daca oaspetii au condus la ambele time-out-uri tehnice ale primului set, 7 – 8 si 15 – 16. Rematul a egalat la 16, dupa care a preluat conducerea, iar la 18 – 16, antrenorul rus, Vladimir Alenko, a cerut primul time-out. Tot zalauanii au fost cei care au punctat mai mult, ducand scorul la 21 – 18. Finalul insa a fost dezastruos pentru campioana Romaniei, care a reusit sa mai castige un singur punct, in timp ce rusii au punctat de sapte ori pe tabela, adjudecandu-si actul intai cu 25 – 22.

Setul doi a fost un simplu antrenament pentru echipa care in urma cu trei ani castigase Liga Campionilor. Dupa 5 – 8 la primul time-out tehnic, moment in care Stoian i-a luat locul pe teren celuilalt ridicator, Sladecek, scorul a devenit 8 – 14, moment in care Mariusz Sordyl s-a vazut nevoit sa ceara primul time-out. Diferenta a fost de sapte puncte la al doilea time-out tehnic, 9 – 16, apoi s-a majorat la noua puncte, 9 – 18, Sordyl cerand al doilea timp de odihna pentru echipa zalauana. Diferenta era insa prea mare pentru a mai putea fi schimbat ceva pe tabela, scorul final al setului fiind 16 – 25.

Inceputul actului trei le-a apartinut tot oaspetilor, care au condus cu 8 – 5 la primul time-out tehnic si 16 – 13 la cel de-al doilea. Zalauanii s-au apropiat la un punct 16 – 17, iar blocajul reusit de Dos Santos a readus in joc echipa zalauana, scorul pe tabela devenind 17 – 17. Rematul a reusit chiar sa preia conducerea, 20 – 19, moment in care Vladimir Alenko a solicitat timp de odihna. A fost de bun augur pentru oaspeti, rusii intorcand rezultatul in favoarea lor, 22 – 23, dupa care au mai castigat doua puncte consecutive, scorul final fiind 22 – 25.

Tehnicianul Rematului, Mariusz Sordyl, a recunoscut la final superioritatea adversarului. Am intalnit o echipa foarte puternica, iar pentru noi a fost o experienta noua. Fiind un adversar foarte puternic, nu a fost posibil sa trecem de el. Rezultatul primului set putea fi altul, dar rusii s-au miscat mai bine pe final. Chiar daca nu au fost foarte multi fani, cei care au fost prezenti au avut un rol important si ma bucur ca au ales sa fie alaturi de noi. Vom incerca sa jucam mai bine in partidele viitoare.

Vladimir Alenko a declarat ca echipa pe care o conduce a fost mult peste campioana Romaniei, desi tehnicianul rus a menajat o parte dintre titulari. Sunt foarte multumit de rezultatul din acest joc. Am incercat sa nu utilizez o parte din jucatori, cei care sunt si la echipa nationala, pentru ca nu am vrut sa-i solicit prea mult. Dupa acest meci pot spune ca am fost mult mai puternici decat Rematul.

Celalalt meci din cadrul etapei a II-a, dintre VfB Friedrichshafen si Euphonny Asse Lennik, a avut loc aseara, dupa inchiderea editiei.

Dupa doua partide sustinute in Liga Campionilor, Remat Zalau are un singur punct acumulat, urmand ca in etapa viitoare sa evolueze in deplasare, in fata nemtilor de la VfB Friedrichshafen, condusi de selectionerul Romaniei, Stelian Moculescu, si de zalauanul Aurel Vlaicu. Meciul este programat in data de 14 decembrie.

Remat Zalau: Leonardo Dos Santos, Razvan Mihalcea, Mozer Zoltan (cpt.), Peter Nagy, Joao Carlos Massinatori Dias, Michal Sladecek, Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Gjoko Josifov si Andrei Stoian. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

Zenit Kazan: Valerio Vermiglio, Alexander Volkov, William Reid Priddy, Alexey Cheremisin, Alexander Gutsalyuk, Vladislav Babichev, Maxim Mikhailov. Au mai evoluat: Evgeny Sivozhelez, Yury Berezhko, Alexey Babeshin. Antrenori: Vladimir Alenko (principal), Alexander Serebrennikov (secund).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »