Am murit greu in fata nemtilor

Magazin Salajean 23 decembrie 2011 0

Am murit greu in fata nemtilor Adrian Feher, liberoul echipei Remat Zalau: Vrem sa devenim o echipa mare, dar avem inca sincope

Remat Zalau a avut o evolutie buna, per ansamblu, in fata nemtilor de la VfB Friedrichshafen, in partida disputata miercuri seara, la Baia Mare, contand din etapa a IV-a Ligii Campionilor. Echipa condusa de Mariusz Sordyl si Ovidiu Macarie a pierdut cu 3 – 1, dupa ce a castigat primul set al meciului.

Dupa ce Rematul s-a impus cu 25 – 23 in primul set, germanii condusi de Stelian Moculescu au castigat urmatoarele doua seturi la diferente mici de scor, 22 – 25, respectiv 23 – 25. A urmat setul patru, controlat de oaspeti pana spre final, cand Zalaul a revenit, a egalat la 21 si a avut chiar minge de set la 24 – 23. Germanii au egalat la 24, apoi la 25, dupa care au castigat doua mingi consecutive in urma a doua decizii de arbitraj contestate vehement de zalauani.

Am facut un meci bun, dar, din pacate, in unele momente ale jocului concentrarea noastra a lasat de dorit. In anumite faze care s-au petrecut pe teren chiar nu putem vorbi de volei, pentru ca au fost faze simple, in care am gresit doar din lipsa de concen-trare. Obiectivul nostru este calificarea in sferturile de finala ale Cupei CEV, iar pentru acest lucru va trebuie sa invingem echipa din Belgia cu 3 – 0 sau 3 – 1. Vrem si luptam sa devenim o echipa mare, dar avem inca sincope pe care nu le-am putut corecta si la care va trebui sa lucram mai mult decat am crezut pana acum, a declarat liberoul Rematului, Adrian Feher.

Am castigat, dar avem totusi o chestie la echipa in acest an care ma deranjeaza. Jucatorii mei, parca sunt masochisti, pentru ca nu reusesc sa mentina pana la final avantajul de 4 – 5 puncte pe care-l avem la un moment dat. Sunt probleme pe care trebuie sa le rezolvam rapid. In rest am jucat bine. Primul set a jucat bine Rematul si chiar ne-am speriat putin, dar pe urma ne-am asezat bine in teren, am avut preluare si blocaj bun si aici am facut diferenta. Deocamdata ne propunem sa iesim din prima faza a grupelor. Nu mai avem echipele atat de puternice cum au fost in anii trecuti. Sunt multe echipe cu buget mai mare decat al nostru. Ne pleaca tot timpul oamenii pe care-i crestem. Ne-a plecat ridicatorul, iar acum trebuie sa crestem altul. Pe de-o parte iti face mare placere sa cresti jucatori, dar pe de alta parte e si rau pentru ca in momentul in care vrei sa recoltezi, nu ai ce, a precizat, de cealalta parte, antrenorul nemtilor, Stelian Moculescu.

Sunt bucuros pentru cele trei puncte pe care le-am castigat azi. Intotdeauna cand joci impotriva unei foste echipe vrei sa arati tot ce ai mai bun, indiferent din ce postura. Probabil ca azi nu s-a intamplat ceea ce vroiam noi. Ne doream sa jucam mult mai bine, dar pana la urma conteaza ca am luat primele trei puncte. Ma simt bine la Friedrichshafen. Din puncte de vedere profesional este un loc foarte bun. Se munceste mult si bine, iar aceste lucruri se vad in teren, a afirmat si secundul nemtilor, zalauanul Aurel Vlaicu. Intrebat daca ar da curs unei oferte venite din partea Rematului, tehnicianul zalauan a precizat: Ar trebui sa analizez foarte bine oferta si in functie de concluzii as lua o decizie.

Urmatorul meci in Liga Campionilor este programat in data de 11 ianuarie, cand Rematul se va deplasa in Rusia, la Zenit Kazan, dupa care, in 18 ianuarie este programat la Baia Mare, de la ora 19, ultimul meci din Liga, in fata belgienilor de la Euphony Asse Lennik.

Remat Zalau: Stoian, Nagy, Mihalcea, Massinatori Dias, Mozer, Dos Santos si Feher – libero. Au mai evoluat: Sladecek si Maries. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

VfB Friedrichshafen: Zatko, Venno, Jose, Jarmoc, Bohme, Lima si Rosic – libero. Au mai evoluat: Spath, Denmark si Vemic. Antrenori: Stelian Moculescu (principal), Aurel Vlaicu si Ulf Quell (secunzi)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »