Am ales Zalaul pentru ca voi avea sansa sa lucrez cu domnul Tadici

Magazin Salajean 28 decembrie 2011 0

Am ales Zalaul pentru ca voi avea sansa sa lucrez cu domnul TadiciFosta jucatoare a Oltchimului, Gabrilla Szucs, a efectuat ieri dimineata primul antrenament sub comanda antrenorului Gheorghe Tadici, iar incepand de azi va participa cu HC Zalau la un turneu de pregatire la Baia Mare. M-am simtit foarte bine la primul meu antrenament la HC Zalau. M-am cunoscut cu fetele si domnul Tadici si ma bucur foarte mult ca voi avea ocazia sa lucrez cu domnul profesor Tadici. Sper ca totul sa decurga bine, sa-mi pot face treaba cat mai bine la aceasta echipa si sa ne indeplinim obiectivul. Unul dintre motivele pentru care am ales Zalaul este faptul ca voi avea sansa sa lucrez cu domnul profesor Tadici, ne-a precizat jucatoarea, la finalul antrenamentului.

Managerul Gheorghe Tadici a tinut sa precizeze ca jucatoarea a ajuns in urma cu trei ani la gruparea din Zavoi tot datorita lui, acesta negociind cu jucatoarea impreuna cu managerul Constantin Roibu. Szucs a ajuns la Valcea pe baza unui contract pe care l-am semnat eu cu ea. Sigur ca in urma cu trei ani de zile aveam anumite planuri. Ma bucur ca am reusit sa o transferam la Zalau si ca se formeaza un cuplu de aparatori centrali pe care mi-l doream si la Valcea, dar care nu s-a putut realiza din anumite considerente. Sper sa se integreze cat mai repede. Cred ca prin luna februarie va ajunge la parametri maximi. In mod cert, ea va fi un plus in echipa atat in faza de atac, cat si in cea de aparare, in special in cea de aparare.

Turneul de la Baia Mare va debuta in aceasta dimineata, cu meciul dintre HCM Baia Mare si Universitatea Jolidon Cluj (ora 9:30). De la ora 11 este programat duelul dintre HC Zalau si ENKSE Bekescsabai. Al doilea meci al Zalaului este programat de la ora 15, in compania celor de la U Jolidon Cluj. Prima zi a turneului se va incheia cu partida dintre HCM Baia Mare si ENKSE Bekescsabai (ora 17).

Maine sunt programate ultimele doua meciuri, de la ora 9:30, U Jolidon Cluj – ENKSE Bekescsabai, iar de la ora 11, HCM Baia Mare – HC Zalau.

Vom juca trei meciuri. Ne intereseaza mai mult meciurile cu Baia Mare si Bekescsaba si mai putin cel cu Clujul, atat din punct de vedere al rezultatului, cat si ca joc. Sper sa fie un turneu bun, in care sa nu mai avem parte de accidentari, asa cum s-a intamplat in ultimul meci al turneului de la Zalau, a afirmat Gheorghe Tadici, care nu le va putea folosi la turneul de la Baia Mare pe Adina Muresan si Nicoleta Molfea.

Festivitatea de premiere a celei de-a XII-a editii a Trofeului Maramuresului este programata maine, de la ora 13.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »