Alexandru Mercea, campion national la lupte libere

Magazin Salajean 11 mai 2010 0

Alexandru Mercea, campion national la lupte libere

Editia din acest an Campionatului National de lupte libere, rezervat copiilor, a avut loc la finalul saptamanii trecute, la Vaslui, printre sportivii prezenti fiind si patru luptatori de la CSM Zalau: Alexandru Mercea (cat. 38 kg), Raul Farcas (cat. 47 kg), Marius Ghiran (cat. 59 kg) si Jarko Merceac (cat. 59 kg). Cel mai bun rezultat l-a obtinut Alexandru Mercea, care a devenit campion national la categoria sa de greutate.

Acesta a castigat patru meciuri pentru a deveni campionul Romaniei. Si Raul Farcas putea obtine o medalie, insa a pierdut, pe rand, atat finala mare, cat si finala mica, clasandu-se la final pe locul cinci. La categoria 59 de kilograme, la care au concurat Marius Ghiran si Jarko Merceac, au fost 39 de concurenti, iar cei doi salajeni au fost eliminati inca din primele meciuri. Ne-am propus doua medalii la aceste nationale, insa am castigat una si buna. Se vede totusi, ca sportivi nu au avut meciuri de pregatire.

Multumesc pe aceasta cale Asociatiei Judetene de Lupte Libere, familiei sportivului, dar si Scolii Generale < Corneliu Coposu >. Tin sa-i multumesc si lui Cristi Crisan, pentru ajutorul dat, a declarat antrenorul Ciprian Stanciu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »