Alexandru Mercea, bronz la Nationalele de lupte libere

Magazin Salajean 20 iunie 2012 0

Alexandru Mercea, bronz la Nationalele de lupte libereSalajul a fost reprezentat la finala Campionatului National de lupte libere, de la Mangalia, de sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Zalau si Clubul Sportiv Scolar Zalau, cel mai bun rezultat fiind obtinut de Alexandru Mercea, de la CSM Zalau, la categoria 50 de kilograme. Mercea l-a invins in finala mica pe un alt luptator de la CSM Zalau, Raul Farcas.

Sergiu Oros, un alt luptator de la CSM Zalau, s-a clasat pe pozitia a saptea la categoria 46 de kilograme, loc pe care s-a clasat si Petrut Moigradean, la categoria 63 de kilograme. Ceilalti doi reprezentanti ai CSM Zalau, Ionut Sabou (cat. 69 kg) si Calin Stan (cat. 100 kg.) au pierdut din primul tur. De mentionat ca Moigradean l-a invins in primul tur chiar pe campionul de anul trecut al acestei categorii, un luptator de la Steaua Bucuresti, dupa care a mai invins doi sportivi de valoare.

CSS Zalau a fost reprezentat de cinci sportivi, cel mai bun rezultat inregistrandu-l Mihai Sabau (cat. 100 kg.), in timp ce Vasile Temian (cat. 54 kg) si Alin Mudure (cat. 63 kg.) s-au clasat pe locul zece.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »