Alexandru Bretan, castigatorul BT Tennis Cup

Magazin Salajean 28 iulie 2010 0

Tenismenul zalauan Alexandru Bretan a castigat editia din acest an a BT Tennis Cup, la categoria 10 ani. In primul tur de pe tabloul principal, sportivul de la CSM Zalau, antrenat de Constantin Carp, nu a avut adversar in urma tragerii la sorti, iar in turul al doilea l-a invins pe satmareanul Erich Funkennaus, cu scorul de 6 – 0, 6 – 0. In semifinale, zalauanul a trecut tot in doua seturi (6 – 0, 6 – 0) de clujeanul George Naidin, iar finala a castigat-o cu scorul de 6 – 0, 6 – 1 in fata tenismenului din Alba Iulia, Dan Capalna.

La competitia de la Cluj-Napoca a fost prezenta si Alexandra Istrate, tot de la CSM Zalau, aceasta pierzand inca din primul tur in fata unei sportive din Baia Mare, Anca Rusu, scor 6 – 0, 6 – 1.

La categoria 16 ani fete au participat Mara Pop si Carmen Ilea, ambele de la Palatul Copiilor Zalau. Prima sportiva, antrenata de Mihai Anca, a fost eliminata inca din primul tur, in timp ce Carmen Ilea a ajuns pana in faza finala, unde urmeaza sa o intalneasca pe brasoveanca Patricia Lancrajan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »