Alex Bretan, locul intai la Cupa Carpati

Magazin Salajean 23 decembrie 2009 0

Alex Bretan, locul intai la Cupa Carpati

Saptamana trecuta a avut loc la Sinaia editia din acest an a Cupei Carpati, competitie de tenis de camp la care au participat si doi tenismeni de la Clubul Sportiv Municipal Zalau antrenati de Constantin Carp. La categoria zece ani maculin, unde au participat 15 sportivi, zalauanul Alex Bretan s-a clasat la final pe locul intai dupa ce a castigat trei meciuri.

Pentru cele trei succese, tenismenul zalauan a castigat 500 de puncte, mentinandu-se pe prima pozitie in clasamentul national la categoria zece ani.

Chiar daca, initial trebuia sa participe la categoria zece ani fete, ea avand noua ani, Kiraly Iris a evoluat in cele din urma la categoria 12 ani, anuntandu-si prea tarziu prezenta la acest turneu. La aceasta categorie au participat 30 de sportive, Kiraly fiind nevoita sa evolueze inca din calificari.

Dupa trei victorii in calificari, tenismena zalauanca a reusit sa se califice pe tabloul principal, unde a castigat un meci, fiind eliminata in sferturile de finala.

In urma rezultatelor inregistrate la acest turneu, Kiraly Iris a acumulat 200 de puncte, situandu-se pe pozitia a zecea, la categoria zece ani, fete.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »