Alergare la inaltime

Magazin Salajean 4 iunie 2010 0

Alergare la inaltime

Consiliul Judetean Salaj organizeaza maine, la Complexul Arheologic Porolissum din Moigrad, Crosul Country, concurs rezervat tuturor iubitorilor miscarii. Se va alerga la patru categorii atat la masculin cat si la feminin: masculin gimnaziu – 2.500 de metri, masculin liceu si open – 3.000 de metri, feminin gimnaziu – 2.000 de metri si feminin liceu si open – 2.500 de metri. La final, fiecare participant va primi cate un fanion Porolissum Country Cros, iar primilor trei de la fiecare proba li se vor acorda si premii.

Vor fi si premii speciale. Festivitatea de premiere este programata la ora 19, la amfiteatru, dupa care, de la ora 20 va avea loc un concert al trupei Desperado, intrarea fiind libera pentru participantii la concurs, pe baza numerelor de concurs. Imaginea-promotor a acestei competitii este multipla campioana Paula Todoran, care a precizat: Cred ca initiativa Consiliului Judetean de a promova acest obiectiv turistic salajean este laudabila. Faptul ca sportul, miscarea in aer liber poate fi un aliat de nadejde al acestei actiuni de promovare este un adevar incontestabil. Felicit Consiliul Judetean pentru ideile inovatoare puse in practica, idei care scot in evidenta valorile Salajului. Sper sa fie un numar cat mai mare de participanti, a fost declaratia sportivei zalauane.

Programul competitiei: start feminin gimnaziu (2.000 m) – ora 16:30, start masculin gimnaziu (2.500 m) – ora 17, start licee+open feminin (2.500 m) – ora 17:30, start licee+open masculin (3.000 m) – ora 18.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »