AJF Sălaj a stabilit sferturile de finală ale Cupei României

La sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal a avut loc joi dimineaţa, începând cu ora 10, tragerea la sorţi a sferturilor de finală din cadrul fazei judeţene a Cupei României. Dintre cele opt echipe rămase în luptă, trei provin din Liga a V-a, iar cinci din Liga a IV-a. Doar doi reprezentanţi de cluburi au fost prezenţi la tragerea la sorţi, Dan Lucaciu, antrenorul echipei Cetatea Buciumi şi Florin Pop, reprezentantul Unirii Mirşid, iar tragerea a fost făcută de secretarul AJF Sălaj, Leontin Moga, ajutat de preşedintele Daniel Sabou.
Cele trei echipe din Liga a V-a, Cetatea Buciumi, Viitorul Băbeni şi Olimpia Rus au fost repartizate într-o singură urnă, având calitatea de echipe gazdă, iar celelalte cinci formaţii din eşalonul patru au fost băgate într-o altă urnă.
Cetatea Buciumi a fost prima echipă extrasă, care va întâlni pe teren propriu Silvania Cehu Silvaniei. O altă formaţie din Liga a V-a, Viitorul Băbeni, se va duela cu Rapid Jibou, în timp ce Olimpia Rus va primi vizita celor de la Dumbrava Gîlgău.
Ultimele două echipe rămase în urna celor de Liga a IV-a au fost Benfica Ileanda şi Unirea Mirşid, iar cea extrasă prima avea şansa să evolueze pe teren propriu. Deşi a avut reprezentant la tragerea la sorţi, norocul nu a fost de partea Mirşidului, care va fi nevoită să se deplasaze la Ileanda pentru duelul cu Benfica.
Toatele cele patru jocuri sunt programate miercuri, 13 aprilie, începând cu ora 17.

Leave a Comment