Adversar din Serbia pentru HC Zalău

Magazin Salajean 28 octombrie 2010 0

Adversar din Serbia pentru HC Zalău

In turul trei al Cupei EHF, echipa feminină de handbal, HC Zalău, va evolua impotriva sarboaicelor de la RK Zajekar. Prima manşă este programată la Zalău, in 13/14 noiembrie, urmand ca partida retur să aibă loc o săptămană mai tarziu. La prima vedere, managerul Gheorghe Tadici pare mulţumit de tragerea la sorţi, insă a afirmat că abia in zilele următoare va putea afla totul despre echipa adversă. Este bine din punct de vedere al distanţei. Localitatea unde vom juca se află la aproximativ 120 de kilometri de Turnu Severin.

Prea multe incă nu ştim despre adversar, doar că au in lot o jucătoare cu experienţă, care a fost căpitanul naţionalei in urmă cu 3 – 4 ani. Oricum, vom incerca să jucăm ambele meciuri ori la Zalău, ori in Serbia, pentru a face economie, a declarat tehnicianul zălăuan. RK Zajekar, care este campioana Serbiei, este neinvinsă in actualul sezon, ocupand primul loc in Liga din Serbia. Echipa calificată mai departe işi va afla adversara din turul patru in data de 23 noiembrie, cand este programată tragerea la sorţi pentru optimile Cupei EHF.

Celelalte două echipe romaneşti angrenate in Cupa EHF, U Jolidon Cluj şi HC Dunărea Brăila, vor evolua impotriva formaţiilor VfL Oldenburg (Germania), respectiv AC Ormi-Loux Patras (Grecia).

Lotul echipei RK Zajekar: Djeric Sladjana, Miskovic Adrijana, Kacarevic Ana, Dragoljubovic Maja, Damnjanovic Sanja, Kukic Jasmina, Jovana Bartosic, Nisavic Jelena; Mitrusevska Neza, Metic Danijela, Stevin Dijana, Zivkovic Jelena, Milanovic Nikoleta, Koperec Slavica, Krpez Katarina, pivoţi – Pavic Martina, Pop Lazic Sladjana. Antrenori: Milic Dusko (principal), Mihajlo Kostic şi Markov Dragan (secunzi), Krsmancic Zlatko (antrenor cu portarii).

Programul complet al turului trei: KIF Vejen (DEN) – Frisch Auf G

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »