Adversar dificil pentru FC Zalau

Magazin Salajean 9 septembrie 2011 0

Adversar dificil pentru FC Zalau

Azi, ora 17, Stadion Municipal Zalau

FC Zalau – ASC Corona Brasov

Gruparea de la poalele Mesesului sustine in aceasta dupa-amiaza al doilea meci pe teren propriu din noul sezon al Ligii a III-a de fotbal. FC Zalau va avea un adversar dificil, ASC Corona Brasov, echipa ce isi propune in acest an promovarea in Liga a II-a. Este un meci greu, cu un adversar dificil. Brasovul este o echipa cu pretentii in acest an, insa sper ca baietii sa continue forma buna pe care au avut-o in primele trei etape, a precizat antrenorul Marius Pasca, care va dispune de intreg lotul pentru duelul din aceasta dupa-amiaza.

Partida va fi oficiata de o brigada din judetul Timis, avandu-l la centru pe Sorin Tarcea, ajutat la cele doua linii de Gabriel Golosie si Cristian Dragut. Observator de arbitri din partea Federatiei Romane de Fotbal a fost delegat sibianul Nicu Florescu, iar observator de joc, satmareanul Iosif Vigu.

Programul etapei a IV-a: CS Zlatna – Avantul Reghin, Sanatatea Cluj – Gloria Bistrita II, U Cluj II – Unirea Dej, Seso Campia Turzii – Unirea Ungheni, FC Zalau – Corona Brasov, Unirea Tarlungeni – Olimpia Satu Mare, FCM Targu Mures II – CFR Cluj II, Vointa Livezile – Unirea Floresti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »