Adriana Stoian a castigat, partial, procesul cu HC Zalau

Magazin Salajean 5 aprilie 2012 0

Adriana Stoian a castigat, partial, procesul cu HC ZalauFosta componenta a echipei HC Zalau, Adriana Stoian (fosta Holhos), actualmente la U Jolidon Cluj, a obtinut in instanta anularea deciziei prin care a fost concediata de la echipa zalauana, in vara anului trecut, cu aproape trei luni inainte de expirarea contractului.

Curtea de Apel Cluj a anuntat luni decizia definitiva a procesului dintre Handbal Club Zalau si handbalista Stoian, obligand clubul zalauan sa plateasca reclamantei despagubiri egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate, si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamanta in perioada 07 aprilie – 30 iunie 2011.

Managerul Gheorghe Tadici a declarat pentru Agerpres ca respecta decizia justitiei, dar nu poate fi de acord cu ea. Sigur ca deciziile justitiei trebuie sa le respecti, dar nu sunt obligat sa fiu de acord cu ele. Atata timp cat ea, in data de 7 aprilie, si-a depus o cerere de demisie (demisia este unilaterala) si faptul ca am scris pe ea ca se aproba, deci ca am fost acord cu ea, iar ea, in acea demisie, scrie textual: In urma acestei demisii consider ca clubul nu mai are niciun fel de obligatii fata de mine si nici eu fata de club – mai explicit de atat nu poate sa fie. A fost decizia ei, noi am aprobat-o, justitia o interpreteaza altfel si probabil ca nu merita circul. O sa platim doua luni de zile, daca asta este sentinta definitiva, dar asta nu inseamna ca trebuie sa si fiu de acord, a precizat tehnicianul zalauan.

De cealalta parte, jucatoarea a fost foarte scurta in declaratii: N-o sa comentez nimic, pentru ca nu are sens. Va readuc la cunostinta faptul ca eu am fost data afara, nu am plecat, a precizat Adriana Stoian pentru aceeasi agentie de presa.

Jucatoarea a cerut si daune morale, in valoare de 16.000 de euro, insa instanta a respins solicitarea handbalistei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »