Adriana Holhoş a dat în judecată clubul HC Zalău

Magazin Salajean 3 iunie 2011 0

Adriana Holhoş a dat în judecată clubul HC Zalău

Deşi şi-a încheiat în această primăvară conturile cu echipa zălăuană, jucătoarea de handbal Adriana Holhoş a deschis o acţiune în instanţă împotriva clubului HC Zalău.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sălaj, judecătorul Balasz Arpad, ne-a declarat că prima înfăţişare în faţă instanţei va avea loc luni, fiind vorba de un litigiu de muncă. „Părţile implicate în acest litigiu sunt Adriana Veronica Holhoş şi Handbal Club Zalău. Adriana Holhoş a contestat o decizie de desfacere a contractului de muncă, luată de conducerea HC Zalău. Ea va trebui să îşi dovedească, în instanţă, nevinovăţia, în timp ce HC Zalău va trebui să dovedească la rândul său că a avut motive întemeiate pentru a o sancţiona cu desfacerea contractului de muncă”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Dacă jucătoarea nu a dorit să facă nicio precizare în acest sens, managerul Gheorghe Tadici a declarat că şi clubul o va acţiona pe jucătoare în instanţă, pentru a-i cere daune morale, şi va sesiza în acelaşi timp Federaţia Română de Handbal. În 30 de ani am avut doar două litigii, primul în urmă cu cinci ani, tot cu ea, iar acum al doilea. Mă miră foarte tare gestul ei, având în vedere că în perioada cât a evoluat la clubul nostru şi-a terminat şi studiile. La expirarea contractului, în 7 aprilie, nu a mai avut nicio pretenţie, iar acum ne-am trezit cu citaţia. Noi am renunţat la serviciile ei după ce ne-am consultat şi cu jucătoarele de bază din echipă, fiindcă nici ele nu au mai fost de acord cu rămânerea ei la club. Vom deschide şi noi un proces împotriva ei şi îi vom cere daune morale, dar vom sesiza şi Federaţia Română de Handbal, ne-a declarat fostul selecţioner al României, potrivit căruia jucătoarea ar fi fost deja în probe la câteva echipe, printre care şi una din Franţa, cu care se pare că nu a ajuns deocamdată la o înţelegere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »