Adrian Sabaceag, dat afara de la FC Zalau

Magazin Salajean 28 septembrie 2010 0

Adrian Sabaceag, dat afara de la FC ZalauInstalat in functia de director general in luna februarie a acestui an, fostul consilier al primarului Radu Capilnasiu a fost anuntat saptamana trecuta ca nu mai face parte din conducerea clubului zalauan

Fost director al Cancelariei Prefectului si fost consilier al primarului Radu Capilnasiu, Adrian Sabaceag a devenit la inceputul acestui an director general la clubul de fotbal FC Zalau. Potrivit declaratiei facute la acea vreme de presedintele Ioan Morar, Sabaceag urma sa coordoneze activitatea tuturor antrenorilor din cadrul clubului. Activitatea sa la clubul zalauan a durat insa doar sase luni, fiindca saptamana trecuta, in urma unei sedinte a Consiliului de Administratie, Sabaceag a fost anuntat ca nu mai face parte din conducerea FC Zalau. Presedintele Ioan Morar a declarat ca postul de director general s-a redus din cauza crizei financiare, insa exista zvonuri potrivit carora, Sabaceag a fost pus pe liber deoarece persoanele din conducere erau nemultumite de activitatea sa.

La randul sau, fostul director general, care se afla in preaviz pana in data de de 20 octombrie, a declarat: Deocamdata, nu comentez decizia Consiliului de Administratie. Daca cei din conducere au considerat ca este mai bine asa pentru bunul mers al echipei, nu pot decat sa accept aceasta decizie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »