Adrian Poputea si-a asigurat bronzul

Magazin Salajean 14 iunie 2012 0

Adrian Poputea si-a asigurat bronzulCel mai bun produs la ora actuala al boxului salajean isi continua cursa pentru medalia de aur la editia din acest an a Campionatului National de seniori, ce are loc in aceasta perioada, la Resita. Adrian Poputea (cat. 91 kg.) l-a invins marti, inainte de limita, pe adversarul sau din sferturi, clujeanul Mihnea Constantinescu, iar aseara dupa incheierea editiei, a boxat in semifinale, in fata lui Ionut Boldici, de la Farul Constanta.

Tot marti a urcat in ring Kovacs Csaba (cat. 49 kg.), care a pierdut in fata pugilistului Amis Anver, de la Farul Constanta. Meciul s-a incheiat inainte de limita, in repriza a treia, la cererea antrenorului Ioan Dragos, acesta fiind nemultumit de deciziile arbitrului de ring, dar si de punctajul arbitrilor de margine.

Azi va debuta la Campionatul National de seniori Szabo Robert (cat. 75 kg.), tot un pugilist de la CSM Zalau, care-l va intalni pe Bogdan Juratoni, singurul pugilist roman calificat la Jocurile Olimpice de la Londra.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »