Adrian Poputea, la prima convocare in lotul national

Magazin Salajean 15 ianuarie 2009 0

Adrian Poputea, la prima convocare in lotul national

Dupa opt ani de box, pugilistul cu dubla legitimare la CSM Armatura Zalau – BC Arad a ajuns sa se pregateasca alaturi de cei mai buni pugilisti din Romania

Adrian Poputea a putut fi vazut ultima oara de iubitorii boxului zalauan la finalul anului trecut, cand l-a invins pe Adamko Zsolt la Cupa Mesesul, competitie la care a reprezentat Box Club Arad. De aproape doua saptamani, pugilistul zalauan se afla la lotul national de seniori, alaturi de alti 14 pugilisti romani. Pregatirea are loc la Complexul Sportiv Lia Manoliu din Bucuresti, sub indrumarea a cinci antrenori, principal fiind Grigore Bondavali, instalat in functia de coordonator al lotului olimpic al Romaniei la inceputul acestui an.

Pugilistii prezenti la lot efectueaza zilnic cate doua antrenamente, urmand ca la finalul acestei luni sa plece intr-un stagiu de pregatire de zece zile in Franta. La finalul acestui stagiu, lotul olimpic al Romaniei va sustine o gala de verificare in compania lotului francez. Prima competitie oficiala programata in acest an este Cupa Romaniei, rezervata seniorilor, ce se va desfasura in data de 16 februarie, la Iasi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »