Adrian Poputea, in semifinalele Cupei Romaniei

Magazin Salajean 11 martie 2010 0

Adrian Poputea, in semifinalele Cupei Romaniei Pugilistul cu dubla legitimare la CS UVVG Arad – CSM Zalau (maiou rosu) va boxa azi impotriva suceveanului Constantin Berariu

Editia din acest an a Cupei Romaniei la box, rezervata seniorilor, se desfasoara incepand de marti, la Iasi, printre cei 75 de participanti aflandu-se si trei pugilisti de la CSM Zalau. Adrian Poputea (cat. 91 kg), sportiv cu dubla legitimare la Clubul Sportiv Universitatea de Vest Vasile Goldis Arad – Clubul Sportiv Municipal Zalau, a sustinut marti primul meci, impotriva pugilistului Constantin Sapciu, de la Targoviste, pe care l-a invins prin abandon in repriza a doua.

Poputea va boxa azi in semifinale, in fata suceveanului Constantin Berariu, pe care spera sa-l poata invinge. Un alt reprezentant al clubului zalauan, Vlad Iosip (cat. 75 kg), a sustinut ieri, dupa inchiderea editiei, primul meci din cadrul galei de la Iasi, impotriva lui Catalin Rosu (de la Motorul Arad). La categoria 57 de kilograme, Razvan Buciuman l-a intalnit aseara, tot in primul meci, pe braileanul Stoica. In cazul victoriei atat Iosip, cat si Buciuman au asigurate medaliile de bronz. Daca la anumite categorii au fost doar trei pugilisti, zalauanii nu au avut parte de acelasi noroc, la categoria 57 de kilograme fiind noua sportivi, la 75 de kilograme, zece si la 91 de kilograme, sase.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »