Adrian Poputea, doar bronz la Campionatele Nationale

Magazin Salajean 28 septembrie 2010 0

Adrian Poputea, doar bronz la Campionatele NationalePrezent pentru a sasea oara la Campionatele Nationale de box, rezervate seniorilor, zalauanul Adrian Poputea (cat. 91 kg) nu a avut o evolutie prea stralucita la editia din acest an, obtinand doar medalia de bronz. Sportivul cu dubla legitimare la BC UVVG Arad – CSM Zalau a castigat in primul meci cu scorul de 11 – 0 in fata pugilistului Adrian Adi, din Campia Turzii, insa a fost invins in semifinala de Nicolae Berariu (CSM Suceava). La finalul meciului, scorul era egal 3 – 3, insa in cele din urma, castigator a iesit pugilistul sucevean, care a avut medie mai mare dupa programul emis de calculator. A fost eliminata cea mai mare nota, respectiv cea mai mica a ambilor sportivi, dupa care, fiecarui sportiv i s-a facut media intre celelalte trei note acordate de arbitri. Poputea a recunoscut ca se astepta la mai mult in acest an, la fel ca la editia anterioara, unde a fost medaliat tot cu bronz. Atat pentru mine, cat si pentru maestrul Dragos (n.r. antrenorul de la CSM Zalau) este un esec acest rezultat, chiar daca este o medalie. Trebuie sa recunosc ca ma asteptam la mai mult, a afirmat Poputea, care a dorit sa multumeasca pe aceasta cale celor care l-au sustinut in perioada de pregatire, in special firmei Granital B&B, reprezentata prin Emil Brustan si Alin Buboi.

In cei sase ani in care a fost prezent la Campionatele Nationale, Adrian Poputea a fost medaliat de cinci ori cu bronz si o data cu argint, in 2007.

La editia din acest an a fost prezent si Andrei Buciuman (cat. 56 kg), tot de la CSM Zalau, care a fost eliminat inca din primul tur de Marian Baluta, de la Midia Navodari, triplu campion national.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »