Adrian Poputea a castigat Cupa FRB cu selectionata Transilvaniei

Magazin Salajean 1 octombrie 2008 0

Adrian Poputea a castigat Cupa FRB cu selectionata Transilvaniei

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc la Arad finala Cupei Federatiei Romane de Box, intre selectionatele Transilvaniei si Bucurestiului. Din selectionata Transilvaniei a facut parte si pugilistul de la CSM Armatura Zalau, Adrian Poputea, care a castigat meciul sustinut impotriva lui Bogdan Joratoni, de la Dinamo Bucuresti. In final, selectioanata din care a facut parte si Poputea s-a impus cu scorul de 6 – 5, dupa ce bucurestenii conduceau la un moment dat cu scorul de 4 – 0 la partide. La aceasta finala a fost prezent si Adrian Blaga, insa acesta a fost doar rezerva.

Tot la finele saptamanii trecute a avut loc la Sala Sporturilor din Zalau editia a XI-a a Memorialului Viorel Burde, gala la care au participat atat sportivi din tara, cat si din strainatate. Din strainatate au fost prezente cluburile Mav Szolnoc (Ungaria) si DVCS Beregboszormeny (Ungaria), iar din tara au participat BC Arad, Crisul Oradea, Artrom Slatina, CSM Cluj-Napoca si CSM Armatura Zalau. Clubul zalauan a fost reprezentat de sapte pugilisti: Ovidiu Jurje (cat. 80 kg), Alexandru Chereches (cat. 54 kg), Adrian Blaga (cat. 60 kg), Radu Sava (cat. 69 kg), Paul Cristea (cat. 71 kg), Adamko Zsolt (cat. 86 kg) si Pusok Levente (cat. 81 kg).

Dintre acestia, doar Adamko si Cristea au pierdut. Primul a fost invins la puncte de ungurul Volgyi Ieno, care a fost medaliat la editia din acest an a Campionatului National de juniori, in timp ce Cristea a pierdut prin abandon in fata ungurului Virag Alexandru. Cristea nu este inca pus la punct cu pregatirea fizica, si am decis sa opresc meciul in repriza a doua, a declarat antrenorul Ioan Dragos. Ovidiu Jurje a castigat prin abandon in fata ungurului Czenke Florian, iar Alexandru Chereches a invins la puncte in meciul cu ungurul Nagy Cristian, care este component al lotului national. Adrian Blaga l-a depasit prin abandon pe oradeanul Mester Csaba, in timp ce Radu Sava si Pusok Levente au invins la puncte in fata sportivilor Caroi Tinca, de la Crisul Oradea si Alexandru Stroie de la Artrom Slatina. Urmatoarea competitie pentru pugilistii de la CSM Armatura Zalau va avea loc la finalul lunii octombrie, cand sunt programate Campionatele Nationale Universitare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »