Adrian Poputea a boxat la Noaptea Greilor

Magazin Salajean 21 septembrie 2011 0

Adrian Poputea a boxat la Noaptea Greilor

Pugilistul zalauan Adrian Poputea, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalau, a participat sambata la o gala de box si K1, organizata sub denumirea de Noaptea Greilor, promotorii evenimentului fiind Adolf Ivanovici, fostul antrenor al lui Poputea, si Ioana Caica.

Evenimentul a fost la a II-a editie, prima avand loc in luna decembrie a anului trecut, Poputea fiind prezent si la editia inaugurala.

Au fost organizate trei meciuri de box si patru de K1, Adrian Poputea avandu-l adversar la categoria 91 de kilograme pe Gabriel Lefter, de la Box Club Riviera Arad. Sportivul zalauan a castigat prin abandon in repriza a II-a, dupa ce arbitrul il mai numarase inainte de doua ori pe aradeanul Lefter.

La gala de la Arad au mai fost prezenti sportivi din Oradea, Hunedoara, Arad si Bucuresti.

Adrian Poputea va urca din nou in ring la finalul acestei saptamani, cand este programata la in Sala Sporturilor din Zalau o noua editie a Memorialului Viorel Burde. Organizatorii spera intr-un numar cat mai mare de participanti, chiar daca in aceeasi perioada este programata la Baia Mare Cupa Castanelor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »