Adrian Gontariu: La Zalau mai vin doar in vacanta

Magazin Salajean 11 ianuarie 2011 0

Adrian Gontariu: La Zalau mai vin doar in vacantaFostul capitan al Rematului a fost prezent joi seara, in Sala Sporturilor din Zalau, cu actuala sa echipa, VfB Friedrichshafen, nimeni alta decat campioana Germaniei, al carei antrenor este selectionerul Stelian Moculescu. Adrian Gontariu a fost primit cu multa caldura de publicul zalauan, care a si afisat un banner pe care era scris: Gontariu nu uita, Zalaul este casa ta!. Desi a fost placut impresionat de modul in care a fost primit la Zalau, Gontariu ne-a declarat ca exsista sanse aproape nule sa revina la Remat intr-un viitor apropiat. Abia am plecat de la echipa si vreau sa profit cat pot de sansa care mi s-a oferit. D

eocamdata, la Zalau mai vin doar in vacanta, insa niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul. Cat despre duelul dintre Remat si Friedrichshafen, voleibalistul zalauan a afirmat: E bine ca am castigat cu 3 – 0, insa nu prea sunt multumit de evolutia mea. Rematul are o echipa buna, dar ii lipsesc niste jucatori. Echipa este mai buna acum decat atunci cand am plecat eu, insa mai trebuie lucrat putin la partea de < sus > ca jucatorul sa nu mai aiba decat grija de a juca cat mai bine volei. La noi nu se intampla asa ceva. Conducerea se ocupa in primul rand de organizare, iar noi, jucatorii nu ne gandim decat la volei.

Intrebat ce impact a avut Stelian Moculescu asupra voleiului din Germania, Gontariu a afirmat: Domnul Moculescu este faraonul Germaniei, in ceea ce priveste voleiul. El a adus Friedrichshafen la nivel mondial. Este cunoscut si respectat de toata lumea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »